27 / 04 / 2024

Ataman Karina'da dükkanlar 330 bin liradan başlıyor!

 Ataman Karina'da dükkanlar 330 bin liradan başlıyor!

Firma: Ataman İnşaat

Proje: Ataman Karina

Ataman İnşaat tarafından Pendik’te hayata geçen Ataman Karina projesinde yer alan ticari üniteler 330 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor



Ataman Karina projesi toplam 55 bin metrekare alan üzerinde  Ataman İnşaat  imzasıyla yükseliyor. 437 konut ve 22 mağazadan meydana gelen projede satışı devam eden ticari ünitelerin alanları 40 metrekare ile 117 metrekare arasında değişiyor.  Ataman Karina  projesinde yer alan mağaza ve dükkanların fiyatı 330 bin liradan başlıyor, 900 bin liraya kadar yükseliyor. 

Market, eczane, restaurant, cafe, kuaför, anaokulu gibi iş alanlarına uygun konseptte tasarlanan mağazalara peşin alımlarda yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor. 120 aya kadar vade imkanının sunulduğu projede ilk etabın teslimleri gerçekleşti. 

Marina’ya sadece 2 kilometre mesafede bulunan Ataman Karina projesi Pendorya ve Neomarin Alışveriş Merkezleri ile Metro Grosmarket’e yakın bir konumda bulunuyor. Ataman Karina projesinde mini club, okuma ve odaları, fitness center, lounge ve restaurant, açık ve kapalı yüzme havuzu, tenis kortu ve basketbol sahası, çocuk oyun alanları, dinlenme terasları gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


http://www.atamankarina.com.tr

0216 397 03 00

Gülay ODABAŞI



projeye sor



Geri Dön