02 / 05 / 2024

Ataman Pendik Karina'da 129 bin TL'ye!

Ataman Pendik Karina'da 129 bin TL'ye!

Ataman Şirketler Grubu'nun Pendik'te başlattığı ve ilçedeki en merkezi alanlara yürüme mesafesinde inşa ettiği ve inşaatı hızla devam eden Ataman Pendik Karina'nın 1 .etabının kaba inşaatı tamamlanmak üzere



Ataman Şirketler Grub'nun Pendik'te başlattığı ve ilçedeki en merkezi alanlara yürüme mesafesinde inşa ettiği ve inşaatı hızla devam eden Ataman Pendik Karina'nın 1 .etabının kaba inşaatı tamamlanmak üzere. Projede büyüklükleri 40 ile 140 metrekare arasında değişen 22 mağazaya ön talep toplanıyor. Yoğun ilgi toplayan ticari ünitelerin Ocak 2011 'de satışa çıkarılması planlanıyor.

İNŞAAT alanındaki temeli yarım aşıra dayanan Ataman Şirketler Grubu'nun ilk çok daireli konut projesi olan ve çevresindeki 3 önemli alışveriş merkezine yürüme mesafesinde olmasıyla avantajlı bir lokasyonda bulunan Ataman Pendik Karina'da ilk etabın kaba inşaaü neredeyse tamamlanmak üzere. Toplam 430 adet daireden oluşan ve Mart 2010'da lansmanı yapılan projenin ilk etabındaki 246 dairenin yoğun ilgi görmesi ve büyük bir çoğunluğunun satılması üzerine, projenin 184 daireden oluşan ikinci etabı planlanandan önce satışa çıkarılmıştı.

Stüdyolar, 1+1,2+1, teraslı 2+1'ler ve teraslı 3+1'lerden oluşan projenin satışa açılan bu ikinci etabı "rezidans" konseptinde planlanırken, projede büyüklükleri 40 m2 ile 140 m2 arasında değişen 22 mağaza için ön talep toplanmaya başlandı. Projenin Saüş ve Pazarlama Koordinatörü Ece Atalay projenin merkezi lokasyonundan ötürü ticari ünitelere de oldukça yoğun talep olduğunu ve Ocak 201' de ticari ünitelerin de satışa çıkacağını belirtti.

Projedeki dairelerin büyüklüğünün ise 53 metrekare ile 190 metrekare arasında değiştiğini belirten Atalay, "Fiyatların 129 bin liradan başladığı projede 5 bin TL peşinat ile ev sahibi olmak mümkün. Daireler  fiyat aralığı 129 bin TL ile 450 bin TL arasında değişiyor. Bankaların projeye özel verdiği kredi faiz oranlan ise oldukça düşük. Bankaların Ataman Karina projesine 120 aya kadar vade imkanları ve 120 ay için 0.71 gibi cazip faiz oranı var" dedi.

Ataman Karina Pendik projesinin 1. etabının Mart 2Ö12'de 2. etabırfin ise Aralık 2012'de teslim edilmesi planlanıyor. 3 blok ve butik çarşıdan oluşan ikinci etapta dairelere resepsiyon, lobi, concierge, 7/24 güvenlik, acil ambulans servisi gibi temel hizmetlerin yanı sıra talebe bağlı ve ek ücret ile temizlik hizmetleri, kuru temizleme, posta ve kurye gönderimi, business center, seyahat ve transfer rezervasyonlan gibi hizmeti  sunulacak. 22 adet mağazanın yer alacağı Ataman Butik Çarşı ise daire saldnlerinin alışveriş keyfini projenin içinde yaşama imkanı veriyor.

Sinema, parti salonu, kütüphanesi var

Parti veya kutlamaların yapılabileceği, daire sahiplerihin dilediklerinde kalabalık misafir gruplarını ağırlayabilecekleri, ev sıcaklığında dekore edilmiş salon lounge alanı, kitap okuyarak dinlenmek için kütüphane odası, arkadaş gruplan ile birlikte dev ekranda sinema keyfi için, talep edilen saatlerde sadece kişiye özel rezerve edilen 15 kişilik özel sinema odası, komşular veya misafirlerle buluşup tüm günün keyifle geçirilebileceği seyir terası, iş toplantılan için tüm teknik ekipmanların bulunduğu toplantı odası gibi olanaklar bu etabın en önemli özellikleri.
Vatan

www.atamankarina.com.tr

0216 397 03 00


Geri Dön