28 / 04 / 2024

Ataşehir Head Ofis ne zaman teslim edilecek?

Ataşehir Head Ofis ne zaman teslim edilecek?

Firma: Setra Group

Proje: Head Ofis

Toplam 30 adet ofisten meydana gelen Ataşehir Head Ofis ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 2014 yılı Haziran ayı sonu deniliyor. 23 ve 23 katlı 2 bloktan oluşan projede satışlar devam ediyor...




Ataşehir Head Ofis ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtından önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projede yer alan blokların her katında kaç bahçesi bulunuyor.


Head Ofis ofis fiyatları ne kadar sorusuna metrekaresi 3 bin dolardan başlıyor cevabı veriliyor. Projede yer alan ofislerin alanları 300 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Ataşehir Head Ofis ne zaman teslim edilecek sorusuna ilk bloğun 2014 yılı Haziran ayı sonunda yanıtı uygun görülüyor.  Setra Group  tarafından inşa edilen projede toplam 30 adet ofis yer alıyor. 


Ataşehir Head Ofis ne zaman teslim edilecek?


Banka kredisi ile ofis sahibi olunan Setra Group Head Ofis Ataşehir nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Anadolu yakası Ataşehir cevabı uygun görülüyor. 


13 ve 23 katlı 2 bloktan meydana gelen Ataşehir Head Ofis ne zaman teslim edilecek sorusuna cevap olarak ikinci blokta Mart 2015'te cevabı veriliyor. Projede yer alan ofislerin satış sürecine devam ediliyor. 


Setra Group Head Ofis!

https://emlakkulisi.com.tr/setra-group-head-ofis/260971


Ataşehir Head Ofis fiyat!

https://emlakkulisi.com.tr/atasehir-head-ofis-fiyat/259132


Ataşehir Head Ofis teslim tarihi!

https://emlakkulisi.com.tr/atasehir-head-ofis-teslim-tarihi/258753


Setra Ataşehir Head Ofis iletişim:

Telefon: 0 216 484 0 484

Web: www.headofis.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön