02 / 05 / 2024

Ataşehir Head Ofis teslim tarihi!

Ataşehir Head Ofis teslim tarihi!

Firma: Setra Group

Proje: Head Ofis

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de inşa edilen Ataşehir Head Ofis teslim tarihi ilk blokta Haziran 2014'te, ikinci blokta ise Mart 2015'ta gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede 2 blok bulunuyor...



Ofislerin 300 metrekare ile 400 metrekareye arasında değişen alanlara sahip olduğu Ataşehir Head Ofis teslim tarihi hakkında detaylı bilgi için haberimizi okuyabilirsiniz. Projede 11.kattan itibaren yer alan ofisler deniz ve adalar manzarasına hakim.


Her katında kaç bahçesi bulunan Head Ofis Ataşehir ulaşım bilgileri şu şekilde: Küçükbakkalköy Mah. Merpenköy Yolu Sok. D Plaza A Blok No: 6 Kat :1 Ataşehir-İstanbul


Çevre yoluna 500 metre uzaklıkta inşa edilen Ataşehir Head Ofis teslim tarihi 2015 yılı içerisinde olması öngörülüyor.  Setra Group  tarafından yaşama geçirilen projede 2 adet blok yer alıyor.


Ataşehir Head Ofis teslim tarihi!


Blokların 13 ve 23 katlı olarak dizayn edildiği Head Ofis fiyat listesi kapsamında metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlıyor. İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde yükselen projede satış süreci devam ediyor.


Ataşehir Head Ofis teslim tarihi Mart 2015 olarak belirlendi. Banka kredisi ile ofis sahibi olunan projede yer alan 1.bloktaki ofislerin 2014 yılı Haziran ayı sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.


Head Ofis iletişim:

Telefon: 0 216 484 0 484

Web: www.headofis.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön