30 / 04 / 2024

Ataşehir Trendist fiyatları! Yüzde 1 KDV avantajı!

Ataşehir Trendist fiyatları! Yüzde 1 KDV avantajı!

Firma: K Yapı ve Solid İnşaat

Proje: Trendist Ataşehir

Ataşehir Trendist fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Yüzde 1 KDV avantajının sunulduğu Ataşehir Trendist Evleri projesinde stüdyo dairelerden 4+1 daire tipine kadar farklı seçenekler bulunuyor...




İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir bölgesinde yükselen Trendist Evleri projesi Solid İnşaat ve K Yapı Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Ataşehir Trendist fiyatları öncesinde proje hakkında bilgi verelim.


Trendist Evleri Ataşehir projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Trendist Evleri Ataşehir projesinde satışlar yüzde 1 KDV oranı ile yapılıyor.


Trendist Evleri Ataşehir projesi 830 adet daire ve 40 adet ticari birimden meydana geliyor. Trendist Evleri Ataşehir projesinde 33 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 adet blok hayata geçiriliyor.


Ataşehir Trendist fiyatları için 0216 455 33 33 numaralı telefonu arayarak,  Trendist Ataşehir  Evleri projesinin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Trendist Evleri Ataşehir projesinde ödemeler banka kredili olarak yapılıyor.


Ataşehir Trendist Evleri projesinde konut teslimleri 2015 yılının sonunda yapılıyor. Trendist Evleri Ataşehir projesinde spor alanları, sauna, fitness merkezi, buhar odası, yüzme havuzu, yürüyüş yolları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Ataşehir Trendist nerede?

Ataşehir Trendist adres :  Atatürk Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. No. 25 (Ataşehir Bulvarı) Ataşehir / İstanbul



Ataşehir Trendist fiyatları! Yüzde 1 KDV avantajı!


Tel  : 0216 455 33 33 

Web: www.trendistatasehir.com


projeye sor



Geri Dön