30 / 04 / 2024

Ataşehir Trendist satış ofisi ulaşım bilgileri!

Ataşehir Trendist satış ofisi ulaşım bilgileri!

Firma: K Yapı ve Solid İnşaat

Proje: Trendist Ataşehir

Trendist Ataşehir Evleri'nde yer alan konutların fiyatları 250 bin liradan başlayarak artıyor. Ataşehir Trendist satış ofisi ulaşım bilgileri adres ve krokili olarak haberimizde yer alıyor...



350 milyon liralık yatırım bedeliyle yükselen  Trendist Ataşehir  Evleri  K Yapı ve Solid İnşaat  imzası taşıyor. Trendist Ataşehir İstanbul'un parlayan yıldızı Ataşehir'de inşa ediliyor. Ataşehir Trendist satış ofisi ulaşım bilgileri adres ve krokili olarak aşağıda yer alıyor.


Konut teslimlerinin 2015 yılında gerçekleşmesi planlanan Ataşehir Trendist fiyat listesi 250 bin liradan başlayarak yükseliyor. Trendist Ataşehir Evleri 275 bin metrekare inşaat alanına sahip. Trendist Ataşehir projesinde 33 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 blok mevcut. 820 adet dairenin yer aldığı Trendist Ataşehir Evleri'nde daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanıyor. Trendist Ataşehir'de yer alan 40 adet dükkan blokların altında bulunuyor.


Ataşehir Trendist fiyat listesi!


1+0 daireler 250 bin lira, 1+1 daireler 350 bin lira, 2+1 daireler 450 bin lira, 3+1 daireler 550 bin lira, 4+1 daireler 700 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ataşehir Trendist fiyatları kapsamında yapılacak ödemeler için KDV oranı yüzde 1 olarak belirlendi.


Trendist Ataşehir Konutları'nda içerisinde yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, dinlenme alanları gibi sosyal imkanlar alıcılarını bekliyor.


Ataşehir Trendist satış ofisi ulaşım bilgileri!

Trendist Ataşehir adres : Atatürk Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. No. 25 (Ataşehir Bulvarı) Ataşehir / İstanbul


Ataşehir Trendist satış ofisi ulaşım bilgileri - kroki!



 Ataşehir Trendist satış ofisi ulaşım bilgileri!




VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın



Trendist Ataşehir iletişim bilgileri için:

Tel  : 0216 455 33 33 

Web:  www.trendistatasehir.com


projeye sor



Geri Dön