27 / 04 / 2024

Ataşehir'e yarı kapalı pazar alanı!

Ataşehir'e yarı kapalı pazar alanı!

Ataşehir'in Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde “Yarı Kapalı Pazar Alanı” inşa ediliyor.



 

Yatırımlarına son sürat devam eden Ataşehir Belediyesi tarafından toplam 20 bin metrekare alan üzerine Yarı Kapalı Pazar Alanı inşa ediliyor. Ataşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Örnek Mahallesi’nde yer alan kapalı pazar alanı genişletilerek Esatpaşa Mahallesi’nde inşa edilecek kapalı pazar alanıyla bir bütün haline getirilecek.

 

Membran çatı örtüsüyle hayata geçirilecek olan yarı kapalı pazar alanında, vatandaşlar yaz ve kış aylarının hava şartlarından etkilenmeden alışverişlerini rahatça yapabilecek. İnşa edilecek projeyle bazı vatandaşlar için alışverişin tek ve vazgeçilmez adresi olan pazar alanları, kışın kar ve yağmurdan, yazın ise güneşten korunacak.

 

Ataşehirli vatandaşlar, yarı kapalı pazar alanında kurulacak semt pazarında sebze, meyve, kıyafet, ayakkabı ve aksesuar gibi ürünlere uygun fiyatlara ulaşabilecek, ihtiyaçlarını konforlu, düzenli ve temiz bir şekilde karşılayabilecek.


Ataşehirlilerin daha çağdaş bir hizmet alabilmesi için pazar alanının yanında, otopark, kafeterya, teras alanı, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları da bulunacak. Kapalı Pazar alanında alışverişlerini yapan Ataşehirliler, yorgunluklarını alanın içerisinde yer alan kafeteryada giderebilecek.


Geri Dön