01 / 05 / 2024

Ataşehir'in çehresi markalı konut projeleriyle değişiyor!

Ataşehir'in çehresi markalı konut projeleriyle değişiyor!

Artan yatırım değeri, sosyal imkânlar ve ulaşım hatlarının getirdiği olanaklar ile Ataşehir, İstanbul'un finans ve yaşam merkezi olarak son beş yılda çehresi en hızlı değişen bölgelerin başında geliyor.



Habertürk Gazetesi'nden Esin Tümer'in haberine göre; Bölgede bugünlerde yeni bir proje daha yükseliyor: Ataşehir Modern. TMSF'nin arsası üzerinde yükselen projeyi, daha önce kendi bünvelennoe birçok inşaat projesi bitiren Mah İnşaat Ega, inşaat ve Renium Yapı nın güçlerini ve tecrübelerini birleştirdiği Lens Yapı Grup gerçekleştiriyor, ilk markalı projesini Lens İstanbul adı ile Kurtköy'de gerçekleştiren grup, 33 bin metrekarelik bir arsa üzerinde 162 konut ve 85 cadde dükkândan oluşan projesini Ekim 2018'de teslim edecek. Yaklaşık 35 bin metrekare üzerinde 3 parselde sürdürülen, 43 katlı Flex Kule, 35 katlı Balance Kule ve 25 katlı Grand Kule olarak 3 blok ile sürdürülen Ataşehir Modern Projesi ise Mart 2021 de teslim edilecek.

Çevresinde, okul, özei hastane ve AVM'lerin olduğu Ataşehir Modern, 979 daire için eğimin verdiği ve baza üstü konumun avantajı ile Adalar ve Marmara Denizi'ne uzanan manzarayı gören daireler şeklinde planlanmış. Parseller arası imar yolları projeyi içe kapalı değil, bulunduğu bölgenin canlılığına destek verecek şekilde bağımsız kent blokları şeklinde sunuyor.


Blance ve Flex Bloklarında

2+1'ten 5+1'e kadar seçenek sunulurken, Grand Blok'ta 1+1 ve diğer tip seçenekleri yer alıyor.

Brüt metrekareleri 78 ile 1107 metrekare arasında değişen dairelerin yer aldığı projede, yüzme havuzları, karaoke, yoga, sinema, fitness salonları gibi aktiviteler bulunuyor.


Geri Dön