21 / 05 / 2024

Ataşehir projeleri 2018

Ataşehir projeleri 2018

Artan yatırım değeri, sosyal imkânlar ve ulaşım hatlarının getirdiği olanaklar ile Ataşehir, İstanbul'un finans ve yaşam merkezi olarak son beş yılda çehresi en hızlı değişen bölgelerin başında geliyor.

Ataşehir Modern Projesi inşaatını yarım bırakan firma 45 milyon TL tazminat aldı!

TMSF Ataşehir’de sahip olduğu arsaları Aksüs Yapı adlı şirkete Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı Sözleşmesiyle 2016'da verdi. Sayıştay, 2018'de yaptığı denetimde ihalesiz olarak seçilen yüklenicinin bu işi sonuçlandıramayacağının anlaşıldığını belirtti.

Ataşehir Belediyesi’nin gecekondu fonu hesabından aidat mı ödendi?

Sayıştay’ın, 2018 denetim raporunda Ataşehir Belediyesi’nin, gecekondu fonu hesabından 1 milyon 516 bin liranın ise Atapark Konutları aidat ödemeleri için kullanıldığı belirtildi...

Ataşehir’in imar plan ve projeleri hazır!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Örnek Mahallesi imar plan ve projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi izinlerine kadar her şey yapıldı. Sadece Büyükşehir’de askıya çıkmayı bekliyoruz" diye açıklama yaptı. 

Ataşehir'in ulaşım ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur ittifakının Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Erdem, “Ataşehir’e bir finans müzesi kuracağız'' dedi.

Emlak Konut Ataşehir arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ataşehir parselleri ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Nidakule Ataşehir 2018 yıl sonu değerleme raporunu!

Emlak Konut GYO, Nidakule Ataşehir projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ataşehir Resmi Kurum Binası yıl sonu değerleme raporu 2018!

Emlak Konut GYO, Ataşehir Resmi Kurum Binası için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ataşehir Küçükbakkalköy'de 4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 90 bin TL bedelle icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ilk satış tarihi 21 Aralık 2018 olarak belirlendi. 

Ataşehir Modern 3 Kasım'da satışta!

Gergül İnşaat yeni konut projesi Ataşehir Modern'i 3 Kasım 2018 tarihinde satışa çıkaracak. İzmir'de inşa edilen projede hazırlıklar devam ediyor.

Ataşehir Modern güncel fiyat listesi 2018!

Ataşehir Modern güncel fiyat listesi 2018 haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Ataşehir Modern fiyat 2018!

Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Ataşehir Modern'de fiyatlar 562 bin TL’den başlıyor. Projede teslim tarihi 2021 olarak belirlendi..

Ataşehir Sinpaş Finans Şehir fiyat listesi!

Ataşehir Sinpaş Finans Şehir fiyat listesi 550 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Yapı imzasıyla yükselen projede ilk teslimler 2018 yılının sonunda yapılacak...

Ataşehir Finans Şehir Evleri fiyatları!

Ataşehir Finans Şehir Evleri fiyatları 550 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Yapı imzası taşıyan projede ilk etap teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak...

Ataşehir projeleri 2018 Haberi

Ataşehir projeleri 2018

Habertürk Gazetesi'nden Esin Tümer'in haberine göre; Bölgede bugünlerde yeni bir proje daha yükseliyor: Ataşehir Modern. TMSF'nin arsası üzerinde yükselen projeyi, daha önce kendi bünvelennoe birçok inşaat projesi bitiren Mah İnşaat Ega, inşaat ve Renium Yapı nın güçlerini ve tecrübelerini birleştirdiği Lens Yapı Grup gerçekleştiriyor, ilk markalı projesini Lens İstanbul adı ile Kurtköy'de gerçekleştiren grup, 33 bin metrekarelik bir arsa üzerinde 162 konut ve 85 cadde dükkândan oluşan projesini Ekim 2018'de teslim edecek. Yaklaşık 35 bin metrekare üzerinde 3 parselde sürdürülen, 43 katlı Flex Kule, 35 katlı Balance Kule ve 25 katlı Grand Kule olarak 3 blok ile sürdürülen Ataşehir Modern Projesi ise Mart 2021 de teslim edilecek.

Çevresinde, okul, özei hastane ve AVM'lerin olduğu Ataşehir Modern, 979 daire için eğimin...