29 / 04 / 2024

Ataşehir Modern 3 Kasım'da satışta!

Ataşehir Modern 3 Kasım'da satışta!

Firma: Gergül İnşaat

Proje: Ataşehir Modern projesi

Gergül İnşaat yeni konut projesi Ataşehir Modern'i 3 Kasım 2018 tarihinde satışa çıkaracak. İzmir'de inşa edilen projede hazırlıklar devam ediyor.



Gergül İnşaat , 25 yılı aşkın süredir hayata geçirdiği nitelikli projelerle, İzmir’de en çok tercih edilen konut geliştiricisi şirketi olmayı başardı. 

Ataşehir Modern projesi Gergül İnşaat tarafından İzmir'de hayata geçiriliyor. 3 Kasım 2018 tarihinde satışa çıkacak proje için daha önce Abdulkadir Gültekin  ''hazırlıklar tamamlanmak üzere, lansman çok yakında, İzmir’e hayırlı olsun'' açıklamasını yapmıştı.

2010 yılında Mavişehir Modern markasının temellerini atan Gergül İnşaat, Mavişehir Modern, Mavişehir Modern2, Mavişehir Modern3 ve Mavişehir Modern4’ ten sonra Ataşehir Modern İzmir’in hazırlıklarına devam ediyor.  
 
Çevreyoluna 1 dakika uzaklıkta yer alan  Ataşehir Modern projesi  süpermarketlere, hastaneler ve özel sağlık kurumlarına, toplu taşıma ve bankalara yürüyüş mesafesinde bulunuyor. 
 
Doğa ile iç içe olmak isteyenler için cazip bir seçenek olan Ataşehir Modern projesi şehir hayatından vazgeçemeyenler için de güzel bir tercih olacak.

Toplamda 1.094 daire olmak üzere 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede günümüz insanının konfor ve ihtiyaçları dikkate alındı.

3 farklı site konsepti olacak Ataşehir Modern'de yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terasları, açık otopark alanları, süs havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, kapalı spor salonu, spor alanları ve çocuk oyun alanları mevcut.

Güvenlik kontrollü kapalı site yapısı içerisinde inşa edilecek Ataşehir Modern projesi özel tanıtım fiyatlarıyla satışa çıkacak.
 
Ataşehir Modern projesinde fiyat bilgisi ve teslim tarihi gibi detaylar açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak. 

 

Tel: 444 16 12 
Web: http://www.atasehirmodernizmir.com/

 

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön