27 / 04 / 2024

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki sahaların bakım ihalesi 26 Eylül'de!

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki sahaların bakım ihalesi 26 Eylül'de!

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu; Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki ana saha, ek stadyum ve antrenman sahalarındaki 14 bin 500 metrekarelik alandaki bakım işini ihaleye çıkarıyor.




İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu Atatürk Olimpiyat Stadyumu kompleksinde mevcut ana saha, ek Stadyum antrenman sahalarında bulunan toplam 14.500 metrekare alanlı iki adet çim yüzeyli futbol sahalarının 3 kişilik teknik eleman vasıtasıyla 365 gün süresince çim bakımlarının yapılması hizmet alımı işini ihaleye çıkarıyor. 


İşin ihalesi; 26 Eylül 2014 Cuma Saat: 10.30'da Atatürk Olimpiyat Stadyumu 5. Kat HDK Toplantı Odası'nda kapalı teklif usulü ile yapılacak. 


İHALE İLANI

İST.OLİMPİYAT OYUNLARI HAZIRLIK VE DÜZENLEME KURULU - Evrak No: 464


İHALE İLANI


İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu Atatürk Olimpiyat Stadyumu kompleksinde mevcut ana saha, ek Stadyum antrenman sahalarında bulunan toplam 14.500 m2 alanlı iki adet çim yüzeyli futbol sahalarının 3 kişilik teknik eleman vasıtasıyla 365 gün süresince çim bakımlarının yapılması hizmet alımı işi İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu Mal ve Hizmet Alımına Dair Esaslar'ın 22 inci maddesine göre Kapalı teklif ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:


1 -İdarenin


a) Adresi : Ziya Gökalp Mh Olimpiyat Stadı Yolu No:l 34490 Başakşehir/İstanbul


b) Telefon ve faks numarası : Tlf: 0212 413 19 00-Faks: 0212 687 75 95


c) Elektronik posta adresi : [email protected]


2-lhale konusu hizmetin


a) Niteliği, türü ve miktarı : Atatürk Olimpiyat Stadyumu kompleksinde mevcut ana saha, ek Stadyum antrenman sahalarında bulunan toplam 14.500 m2 alanlı iki adet çim yüzeyli futbol sahalarının 3 kişilik teknik eleman vasıtasıyla 365 gün süresince çim bakımlarının yapılması.


b) Yapılacağı yer : Atatürk Olimpiyat stadyumu Başakşehir/lkitelli/İstanbul


c) Süresi : İşe başlama tarihinden itibaren 365(üçyüzaltmışbeş) gündür


3-lhalenin


a) Yapılacağı yer : Atatürk Olimpiyat Stadyumu 5. Kat HDK Toplantı Odası Başakşehir/İstanbul


b) Tarihi ve saati : 26.09.2014 Cuma Saat: 10.30


c) Hangi Usulle Yapılacağı : İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu Mal ve Hizmet Alımına Dair Esaslar'ın  22.Maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü.


4 - İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:


4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:


4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi;


4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,


4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğinin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;


4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,


4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğinin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerintamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,


4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.


4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.


4.1.5 İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.


4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:


4.2.1. İsteklilerin teklif edilen bedelin %10'undan az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayrinakdi kredisi ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatı gösteren banka referans mektubunu sunmalan gerekmektedir.


4.2.2. İsteklilerin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yılsonu bilançosu ve bilançonun gerekli görülen bölümleri veya bu belgelere eşdeğer belgeleri sunmaları gerekmektedir.


4.2.3. İsteklinin, İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait toplam ciroyu gösteren gelir tablosu ile taahhüt altında devam eden hizmet işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen hizmet işlerinin parasal tutarını gösteren ihalenin yapıldığı yıldan önceki yılda düzenlenmiş faturalar sunulmalıdır. Toplam cironun teklif edilen bedelin % 25'inden, taahhüt altında devam eden işlerin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen işlerin parasal tutarının ise teklif edilen bedelin % 15'inden az olmaması gerekir.


4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:


4.3.1. İş deneyim belgeleri: Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 50 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler,


4.3.2. İhale konusu hizmetin yapılabilmesi için aşağıda belirtilen tesis, makine, teçhizat ve diğer ekipmanlara ihtiyaç duyulacaktır. Bu ekipmanlara ait asgari yeterlik kriterleri de aşağıda belirtilmiştir:


1- Profesyonel Çim Biçme Makinesi, 1 adet motor gücü en az 20 BG gücünde ve helezonik bıçak sistemine sahip.


2. - Profesyonel Kök Havalandırma Makinesi (Verti-Drain), 1 adet traktöre takılabilen tipte olacaktır.


3. - Verti -Cut (Yüzey Havalandırma Makinesi) 2 adet.


4. - Profesyonel Çim Traktörü, en az 45 BG gücünde bir adet.


5. - Silindir toplam 2 adet, 1 adet 300 kg ağırlığında, 1 adet 150-200 kg ağırlığında, genel silindirine, ara ekim, desen verme ve kumlamada.


6. - Kumlama Aparatı, (Traktöre Takılır Tipte) bir adet fırça aralarından dökmeli,


7. - Kar temizleme Makinesi, bir adet,


8. - Çim Kalıp Kesme Makinesi, bir adet.


Makine, tesis ve ekipman için kendi malı olma şartı aranmamaktadır. İstekliler söz konusu makine ve ekipmanı sağlayacaklarını taahhüt etmek zorundadırlar.


4.3.3. İhaleye katılacak olan isteklilerin; aşağıda belirtilen nitelikte ve sayıda görevli istihdam etmeleri ve çalıştırmaları gerekmektedir. Futbol Çim sahası bakımında en az 5 sene tecrübeli, Ekip Başı olarak istihdam edilecek 1 personel; Çim saha bakımında en az 2 sene tecrübeli çim saha bakım elemanı olarak istihdam edilecek 2 personel.


4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:


4.4.1. Futbol sahası, golf sahası, hipodrom gibi spor tesislerinin çim saha yapımı veya bakımı benzer iş olarak kabul edilecektir. Benzer işlerde tanımlanan sahalar ayrı ayrı benzer iş olarak kabul edilecektir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.


6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.


7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 150,00-TL (Türk Lirası) karşılığı Ziya Gökalp Mh Olimpiyat Stadı Yolu No:l 34490 Başakşehir/İstanbul 5. Kat sekreterya adresinden satın alınabilir.


7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.


8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Ziya Gökalp Mh Olimpiyat Stadı Yolu No:l 34490 Başakşehir/İstanbul 5. Kat sekreterya adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.


9. İstekliler tekliflerini, götürü bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, ihale üzerine bırakılan istekliyle toplam bedel üzerinden götürü bedel sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.


10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.


11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 100 (yüz) takvim günüdür.


12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.


İhale ilanı için tıklayın


Geri Dön