03 / 05 / 2024

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu; Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki ana saha, ek stadyum ve antrenman sahalarındaki 14 bin 500 metrekarelik alandaki bakım işini ihaleye çıkarıyor.

Fi-Yapı İnönü Stadı projesi 1 yıl ertelendi!

Fi-Yapı İnönü Stadı'nın yeni bir projeyle kapasitesini genişletecek olan Beşiktaş Kulübü, önümüzdeki sezon tadilatta olacak stadının yerine maçlarını Türk Telekom Arena'da oynama talebinden sonuç alamayınca projeyi erteleme kararı aldı

Başakşehir Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etabı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Som Olimpiyat Konakları satışa çıktı! Som Yapı'dan Başakşehir'e 328 konutluk yeni proje!

Som Olimpiyat Konakları'nda satışlar başladı. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı proje İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor.

Konut sektöründe kira oyunları bitmiyor!

Başta İstanbul olmak üzere birçok ilde kiralık ev fiyatları fahiş oranlarda zamlandı. Bu süreçte konut arayanlar da karamsarlığa düştü. Ancak yalnızca konut arayan değil, hali hazırda kiracı olanların da başı ev sahipleri ile derde girmiş durumda. İşte mülk sahiplerinin kira oyunları...

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun son hali mest etti!

İstanbul’un önemli stadyumlarından olan Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline hazırlanıyor. Stat, hibrit çim ile yenilenen saha zemini, ışıklandırma sistemi ve modern soyunma odalarıyla mest etti.

Tokyo'daki 336 milyon dolarlık yeni tesis açıldı! 

Olimpiyat Oyunları için hazırlıklarına devam eden Tokyo'da, 336 milyon dolara mal olan yeni tesisin açılışı gerçekleştirildi.

Samsun'da 400 milyon liralık 42 yeni spor tesisi inşa edildi!

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Samsun'da son 7 yılda toplam 400 milyon liralık yatırımla 42 yeni spor tesisi inşa edildi.

Atatürk Olimpiyat Stadı 92 bin 208 kişi kapasiteli olacak!

Atatürk Olimpiyat ve Türk Telekom Stadı Türkiye Futbol Federasyonu'nun, UEFA'ya verdiği dosyada İstanbul'dan 2 stat yer alıyor. URO 2024 için yeniden inşa edilmesi planlanan Atatürk Olimpiyat Stadı'nın 92 bin 208 kişi kapasiteli olması planlanıyor.

Başakşehir Olimpiyat Parkı nazım imar planı askıda!

İstanbul Başakşehir İlçesi, Olimpiyat Parkı Nazım İmar Planı 1. Etap ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Keçiören Taha Akgül Spor Salonu 19 Mayıs'ta açılacak!

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda Ülkemize tek altın madalyayı kazandıran milli güreşçi Taha Akgül, Keçiören'in en büyük ilk spor salonunun da ismi oldu.

Current, powered by GE, Rio 2016 Olimpiyat Oyunları'nı aydınlatıyor!

Müsabaka alanlarında, önemli toplanma alanlarında ve yollarda enerji verimliliği sağlayan LED altyapısı, enerji tüketimini yaklaşık %50 oranında azaltacak.

ACO, Rio 2016 Olimpiyatları’nda drenaj çözümleri sağladı!

ACO, Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde düzenlenen 2016 Olimpiyat Oyunları için stadyum ve şehir altyapısında profesyonel drenaj sistemleri sağladı.

Rio Olimpiyat Oyunları için evler boşaltıldı!

Brezilya'nın Rio kentinde düzenlenen Olimpiyat Oyunları yoksulları vuruyor. Organizasyon şehirde yapılması planlanan kentsel dönüşüme bahane olarak kullanılıyor.

Rio de Janeiro'da yeni spor tesislerine 1.8 milyar dolar yatırım yapıldı!

BREZİLYA’NIN Rio de Janeiro kentinde 5-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek 2016 Yaz Olimpiyat Oyunları'nın toplam maliyetinin, yaklaşık 12 milyar dolar (39 milyar Brezilya reali) olduğu tahmin ediliyor.

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu Haberi

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu


İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu Atatürk Olimpiyat Stadyumu kompleksinde mevcut ana saha, ek Stadyum antrenman sahalarında bulunan toplam 14.500 metrekare alanlı iki adet çim yüzeyli futbol sahalarının 3 kişilik teknik eleman vasıtasıyla 365 gün süresince çim bakımlarının yapılması hizmet alımı işini ihaleye çıkarıyor. 


İşin ihalesi; 26 Eylül 2014 Cuma Saat: 10.30'da Atatürk Olimpiyat Stadyumu 5. Kat HDK Toplantı Odası'nda kapalı teklif usulü ile yapılacak. 


İHALE İLANI

İST.OLİMPİYAT OYUNLARI HAZIRLIK VE DÜZENLEME KURULU - Evrak No: 464


İHALE İLANI


İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu Atatürk Olimpiyat Stadyumu kompleksinde mevcut ana saha, ek Stadyum antrenman sahalarında bulunan toplam 14.500 m2 alanlı iki adet çim yüzeyli futbol sahalarının 3 kişilik teknik eleman vasıtasıyla 365 gün süresince çim bakımlarının yapılması hizmet alımı işi İstanbul...