02 / 05 / 2024

Athletic-o Tower Kule ön satışta!

Athletic-o Tower Kule ön satışta!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'in merkezinde geliştirdiği yeni projesi "Athletic-o Tower Kule"nin ön satışlarına başlandı. Sınırlı sayıda daire ve sınırlı süre için avantajlı fiyatlar ile ön satışa çıkan projede ön satış kampanya bitiş süresi ise 18 Kasım



Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'in merkezinde geliştirdiği yeni projesi "Athletic-o Tower Kule"nin ön satışlarına başlandı. Sınırlı sayıda daire ve sınırlı süre için avantajlı fiyatlar ile ön satışa çıkan projede ön satış kampanya bitiş süresi ise 18 Kasım. 


100 daire satıldı İlk 10 günde bine yakın ön talebin toplandığı ve 100 dairenin satışınm gerçekleştiği Dumankaya Athletic-o Tower Kule'de sınırlı süre için tüketiciye kolaylık sağlayan farklı ödeme planları mevcut. 


Athletic-o Tower Kule projesi ile ilgili değerlendirme yapan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Bahçeşehir'in İstanbul'un yatırım değeri en yüksek merkezlerinden biri haline geldiğini söyleyerek, "Burada daha önce hayata geçirdiğimiz Modern, Modern Collection ve Modern Vadi projelerimizde daire sahibi olan müşterilerimiz bu bölgede yatırım yapmanın avantajlarından yararlandılar. Athletic-o Tower Kule projemizde yatırımcılarına önemli kazanç getirecek nitelikte özelliklere sahip" dedi. 


Posta Gazetesi 


Geri Dön