17 / 05 / 2024

Athletic-o Tower kule dumankaya

Athletic-o Tower kule dumankaya

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'in merkezinde geliştirdiği yeni projesi "Athletic-o Tower Kule"nin ön satışlarına başlandı. Sınırlı sayıda daire ve sınırlı süre için avantajlı fiyatlar ile ön satışa çıkan projede ön satış kampanya bitiş süresi ise 18 Kasım

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! İşte o rakam! 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin 2023 Haziran itibarıyla pazar değeri açıklandı. İşte o rakamlar...

Kütahya Belediyesi Vazo Kule Seyir Terası için ihaleye çıkıyor! İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı!

Kütahya Belediyesi Vazo Kule için ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Global Tower Balkanlar ve Ortadoğu'dan kule alacak!

Turkcell'in iştiraki Global Tower, kule sektöründe büyümeye odaklandı. Dünyanın ilk 10 şirketi arasına girmeyi amaçlayan şirket, kule almaya hazırlanıyor.

İ Tower Kule Vinç İç ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

İ Tower Kule Vinç İç ve Dış Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Veli Ay imzasıyla kuruldu.

Teknovinç'ten TAO Tower Projesi için özel kule vinç!

Nida İnşaat’ın İstanbul Finans Merkezi kapsamında yer alan ve MIPIM AR Future Projects ödüllerinde “Yüksek Yapılar” kategorisinde birinciliğe layık görülen TAO Tower Projesi, Potain MCT 178 ve MC 235 C ile yükseliyor.

Regnum Sky Tower'da hemen teslim avantajı!

Proje aşamasında psikologlardan destek alınarak kurgulanan Regnum Sky Tower İş Merkezi de firmaların ihtiyaçlarına sunduğu farklı çözümler, sosyal donatı alanları ve görülmemiş ödeme planlarıyla firmaların marka değerini artıran o projelerden…

One Tower AVM Ankaralıların gözdesi oldu!

Dünyaca ünlü Mimar Murat Tabanlıoğlu imzası taşıyan One Tower AVM, özellikle gurme mekanları ile Ankaralı'nın yeni adresi oldu" dedi.

Aris Grand Tower'da yüzde 0 peşinatla 120 ay vade!

Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi tarafından 43 katlı bir kule olarak hayata geçirilen Aris Grand Tower her zevke hitap eden ayrıcalıklı yaşamı yüzde 0 peşinat, 0,12 den başlayan oran ile 120 aya kadar vade ödeme seçeneğini yatırımcılarına sunuyor.

Aris Grand Tower'da yüzde 0 peşinat imkanı!

Beylikdüzü-Esenyurt aksında Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi tarafından 43 katlı bir kule olarak hayata geçirilen Aris Grand Tower, yüzde 0 peşinat, 0,12 den başlayan oran ile 120 aya kadar vade ödeme seçeneğini yatırımcılarına sunuyor.

Global Tower, halka arz fiyat tespit değerlendirme raporu!

Metro Yatırım Mankul Değerler A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. Global Tower için hazırlanmış Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna ilişkin analist raporu yayınlandı.

Windowist Tower girişimcileri zirveye taşıyacak!

Windowist Tower, en üst kalitede sunduğu hazır ofis ve toplantı salonu hizmetleri ile kısa zamanda iş hayatının prestij ve buluşma noktası haline geldi. Kule, şimdi de girişimcileri zirveye taşımaya hazırlanıyor.

Samsun Gökdelen Kule arazisinin tapu tescili için düğmeye basıldı!

Samsun'da gündemden düşmeyen Gökdelen Kule, aslında tarladan, arsaya dönüşen bir arazinin 'belediyecilerle' ilişkisini ortaya koyan bir organize çalışma. O yapıda 'kat sahibi olan' Akın Özgün ise davaların odak noktasındaki isim.

Tabanlıoğlu, kişi başına düşen en büyük hacimli AVM’sine imza attı!

Başkent Ankara’da One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni tasarlayan Tabanlıoğlu Mimarlık, Türkiye’nin kişi başına düşen en büyük hacimli AVM’sine imza attı.

Athletic-o Tower kule dumankaya Haberi

Athletic-o Tower kule dumankaya

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'in merkezinde geliştirdiği yeni projesi "Athletic-o Tower Kule"nin ön satışlarına başlandı. Sınırlı sayıda daire ve sınırlı süre için avantajlı fiyatlar ile ön satışa çıkan projede ön satış kampanya bitiş süresi ise 18 Kasım. 


100 daire satıldı İlk 10 günde bine yakın ön talebin toplandığı ve 100 dairenin satışınm gerçekleştiği Dumankaya Athletic-o Tower Kule'de sınırlı süre için tüketiciye kolaylık sağlayan farklı ödeme planları mevcut. 


Athletic-o Tower Kule projesi ile ilgili değerlendirme yapan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Bahçeşehir'in İstanbul'un yatırım değeri en yüksek merkezlerinden biri haline geldiğini söyleyerek, "Burada daha önce hayata geçirdiğimiz Modern, Modern Collection ve Modern Vadi projelerimizde daire sahibi olan müşterilerimiz bu bölgede yatırım yapmanın avantajlarından yararlandılar. Athletic-o Tower Kule projemizde yatırımcılarına önemli kazanç getirecek...