05 / 05 / 2024

Atilla Yavuz dolandırıcılık suçundan ifadeye çağrılıyor!

Atilla Yavuz dolandırıcılık suçundan ifadeye çağrılıyor!

UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) tarafından paylaşılan son belgeye göre Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz’un, Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı tarafından Emniyet kanalıyla ifade vermesi için çağrıldığı ortaya çıktı...




Esenyurt'ta yaşanan imar sıkıntıları ile sık sık gündeme gelen Ukra City projesinde sular durulmuyor. UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) tarafından paylaşılan son belgeye göre Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz’un, Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı tarafından Emniyet kanalıyla ifade vermesi için çağrıldığı ortaya çıktı.


Ukra City Komşuları Derneği’nin resmi Facebook sayfasında paylaştığı gönderiye göre Savcılık, haklarında “nitelikli dolandırıcılık” davası açılmış olan Atilla Yavuz, Ahmet Ziya Balcı ve Mustafa Kaya’nın ifade vermesi için getirilmesi istemini 24 Kasım 2014 tarihli resmi yazıyla Esenyurt Emniyeti’ne iletmiş.


UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Sayın UKOM komşularımız;

Ekte fotoğrafını paylaştığımız resmi tutanak Büyükçekmece Savcılığı tarafından verdiği adreste ifade vermesi için bulunamayan Atilla Yavuz'un, savcılık tarafından Esenyurt İlçe Emniyete gönderilen ve Atilla Yavuz'un polis tarafından bulunup ifadesini vermesi için savcılığa getirilmesinin istendiği resmi evraktır.


İşte UKOM tarafından paylaşılan o belge:



Atilla Yavuz dolandırıcılık suçundan ifadeye çağrılıyor!




Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön