09 / 05 / 2024

Atlantik Okyanusundaki ada 12 milyon dolara satışa çıktı!

Atlantik Okyanusundaki ada 12 milyon dolara satışa çıktı!

Atlantik Okyanusunda, Floridaya tekneyle sadece üç dakika mesafede bulunan bir ada görücüye çıktı. Resiflerin üzerinde konumlanan ve hem şehir hem de okyanus manzarası bulunan adada 800 metrekarelik bir ev yer alıyor



ABD sahillerinde, bir ada 12 milyon dolara satışa çıktı. İçinde dev bir ev bulunan adanın özel helikopter pisti, havuzu, jakuzisi ve limanı var.

Atlantik Okyanusunda, Floridaya tekneyle sadece üç dakika mesafede bulunan bir ada görücüye çıktı. Resiflerin üzerinde konumlanan ve hem şehir hem de okyanus manzarası bulunan adada 800 metrekarelik bir ev yer alıyor.

Evin manzarasını bozmamak için kapı yerine 19 adet kayan pencerenin bulunduğu belirtildi. n 1980de tamamlanan evin haftalık kirasının 5 bin dolar olduğunu kaydeden emlakçılar Evin önceki sahipleri 4 çocuklu geniş bir aileydi. Ama çocuklar büyüyünce aile burada yaşamak istemedi açıklamasını yaptı. 10 gündür satışta olan 12 milyon dolarlık ada için 20 kişinin talip olduğu belirtildi. Adada liman, bir helikopter pisti ve 3 yatak odası yer alıyor.

VATAN


Geri Dön