29 / 04 / 2024

Atlas Real Estate Gayrimenkul Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Atlas Real Estate Gayrimenkul Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Demir ve Ziya Cemalettin ortaklığında kuruldu.



Atlas Real Estate Gayrimenkul Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Demir ve Ziya Cemalettin ortaklığında kuruldu.

Atlas Real Estate Gayrimenkul Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket her türlü gayrimenkulün alınıp, satılması, kiraya verilmesi faaliyetlerinde aracılık emlak komisyonculuğu yapabilir, Şirket gayrimenkul acentelerinin faaliyetinde bulunabilir, Şirket her türlü gayrimenkulü, alıp satabilir, kiraya verebilir, Şirket site yönetimleri konusunda danışmanlık yapabilir, sitelerin teknik servisi, temizliği, yemek vb. konularda faaliyette bulunabilir, Şirket her türlü motorlu ve motorsuz araçların alım satımını yapabilir, kiraya verebilir, Şirket her türlü inşaat faaliyetinde bulunabilir, Şirket her türlü bilişim faaliyetinde bulunabilir, Şirket mevzuatın izin verdiği her türlü ürünün ithalat ve ihracatını yapabilir. Şirket yukarıda belirtilen faaliyet konuları ile ilgili olarak yerli ve yabancı şirket ve şahıslar ile anlaşmalar yapabilir, temsilcilik bayilik, mümessillik, komisyonculuk faaliyetleri yapabilir verebilir. Her türlü marka, patent, know how ihtira beratını adına tescil ettirebilir, kiraya verebilir, satabilir. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul, araç vb. alabilir, satabilir, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket banka ve kredi kurumlarından her çeşit kredi ve türevlerini kullanabilir.


Geri Dön