02 / 05 / 2024

Atlas Vadi Mimaroba Evleri!

Atlas Vadi Mimaroba Evleri!

Firma: Atlas Vida ve Cıvata Sanayi A.Ş.

Proje: Atlas Vadi Mimaroba

5 bloktan meydana gelecek şekilde tasarlanan Atlas Vadi Mimaroba Evleri projesinde bulunan dairelerin satış süreci devam ediyor. Atlas Vadi Mimaroba Evleri projesindeki daireler için banka kredisi kullanılabiliyor...





 152 adet konuttan oluşacak şekilde inşa edilen  Atlas Vadi Mimaroba  Evleri projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece' de yükseliyor. Atlas Vida ve Cıvata Sanayi A.Ş tarafından hayata geçirilen Atlas Vadi Mimaroba Evleri 'nin satışları devam ediyor. 



8 bin 750 metrekare yeşil alana sahip olan Atlas Vadi Mimaroba Evleri 'nin toplam inşaat alanı ise 11 bin 380 metrekareye uzanıyor. Atlas Vadi Mimaroba Evleri projesinin içerisindeki daireler 2+1, 3+1, 4+1 dubleks, 4+2 dubleks, 5+1 dubleks ve 5+2 dubleks olarak dizayn edilmiş durumda. 


Atlas Vadi Mimaroba Evleri!


 5, 7 ve 8 katlı olarak tasarlanan 5 bloktan oluşan Atlas Vadi Mimaroba Evleri 'nin daire fiyatları 220 bin liradan başlayarak yükseliyor. Atlas Vadi Mimaroba Evleri 'nde bulunan dairelerin alan büyüklüğü net 93,15 metrekare ile 187,54 metrekare arasında değişim gösteriyor. 


Atlas Vadi Mimaroba Evleri!


Squash kortu, kapalı yüzme havuzu, fitness, Türk hamamı, sauna ve buhar banyosu gibi imkanlara sahip olan Atlas Vadi Mimaroba Evleri 'nde konut teslimlerinin Ekim 2014' te yapılması planlanıyor. Projeden daire almak için tutarın yüzde 25'i peşin ödendiği takdirde kalan miktar için banka kredisi kullanılabiliyor. 



Telefon: 0 212 864 41 11

Web Adresi: www.atlasvadi.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön