28 / 04 / 2024

Audi A8 L almak isteyenleri düşündürecek fiyat! Audi A8 L ne kadar, kaç TL oldu? İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi....

Audi A8 L almak isteyenleri düşündürecek fiyat! Audi A8 L ne kadar, kaç TL oldu? İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi....

Otomobil fiyatları günden güne artmaya devam ederken Audi A8 L'nin fiyatı 7 milyon 500 bin TL'nin üzerine çıktı. Peki Audi A8 L almak isteyen bir kişinin ödemesi gereken tutar ne kadar, kaç TL? İşte Audi A8 L güncel fiyat listesi...



TÜrkiye'de yüksek satış rakamlarına ulaşan Audi'nin fiyatları son dönemde oldukça pahalandı. Marka neredeyse her ay fiyatlarını güncelliyor. Gelen son zamlarla beraber markaya ait  A8 L modeli  7 milyon 500 bin TL'nin üzerinde bir rakama satılmaya başlandı. Peki Audi A8 L almak isteyenler ne kadar ödeyecek? İşte Audi A8 L 'nin Ocak ayı güncel fiyatları...

Yeni Audi A8 L, özellikle yüksek oturma konforu ile oldukça kaliteli genişletilmiş bir iç mekanla geliyor. Ön yolcunun arkasındaki koltuk için dinlenme koltuğu görevine sahip isteğe bağlı konforu özelleştirilmiş konturlu koltuk, yolda dinlenmek ve çalışmak için ideal bir fırsat sunuyor. 

Arka farlar için kullanılan OLED teknolojisi, tamamen dijital olan çarpıcı bir tasarım öğesi olan etkileyici bir aydınlatma tasarımı olarak karşımıza çıkıyor. 

Yeni Audi A8 L'nin jantları yüksek standartları  karşılıyor ve tasarım açısından, ilerici bir zarafet yayıyor. 

Espresso mobil, otomobilde taze kahve demleme olanağı yaratıyor. Espresso mobili kullanabilmek için otomobilin güvenli bir şekilde park edilmesi gerekiyor.

Peki Audi A8 L'nin teknik özellikleri neler? İşte, Audi A8 L'nin teknik özellikleri ve 20 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön