30 / 04 / 2024

Audi A8 L'de şoke eden fiyatlar... İşte Audi A8 L 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Audi A8 L'de şoke eden fiyatlar... İşte Audi A8 L 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Alman otomobil üreticisi Audi’nin ilk olarak 1994 senesinde tüketicilerin beğenisine sunduğu premium sedan modeli A8'in Aralık ayı fiyat listesi açıklandı. İşte, Audi A8 L'nin 21 Aralık 2022 fiyat listesi…



Yeni Audi A8 L, özellikle yüksek oturma konforu ile oldukça kaliteli genişletilmiş bir iç mekan sunuyor. Ön yolcunun arkasındaki koltuk için dinlenme koltuğu görevine sahip isteğe bağlı konforu özelleştirilmiş konturlu koltuk, yolda dinlenmek ve çalışmak için neredeyse ideal bir alan oluşturuyor. Yolcu tarafında arka koltuktaki yolcu için yatar koltuk özellikleri bulunan opsiyonel kontur koltuklar, çeşitli ayar özellikleri ile ön yolcunun arkasında oturan kişiye çok yüksek seviyede konfor vadediyor. 

Metalik Firmament mavi renkli yeni Audi A8 L, daha fazla bacak ve baş mesafesinin yanı sıra, son derece ferah bir ortam oluşturuyor. Daha uzun aks mesafesi ve daha geniş kapılarla benzerlerinden farklı bir tasarıma sahip olan Audi A8 L'nin arka kısmı, OLED arka lambaların yeni tasarımının yanı sıra ön ve arka tamponlarda ilave krom şeritli standart krom dış paket ile tanımlanıyor. Eşik kaplamaları, yanlarda sportif vurgular oluşturuyor.

Espresso mobil, araçta taze kahve demleme imkanı sunuyor. Espresso mobili kullanabilmek için Audi’nin güvenli bir alana park edilmesi isteniyor.

Peki Audi A8 L'nin teknik özellikleri neler? İşte, Audi A8 L'nin teknik özellikleri ve 21 Aralık 2022 fiyat listesi…


Geri Dön