27 / 04 / 2024

Audi Q5 Sportback bir kez daha zamlandı! İşte 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Audi Q5 Sportback bir kez daha zamlandı! İşte 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Alman otomotiv devi Audi’nin Ocak ayı fiyat listesi yayımlandı. Audi Q5 Sportback'in fiyatı 139 bin TL'ye yakın arttı. Peki Audi Q5 Sportback'in fiyatı kaç TL oldu? İşte, Audi Q5 Sportback'in 24 Ocak 2023 fiyat listesi...



A udi Q5 Sportback, bir SUV'un güçlü performansını üst düzey günlük kullanılabilirlikle buluşturuyor. Coupe benzeri tavan çizgisi, sportif tasarımı gözler önüne sererken, quattro dört tekerlekten çekiş, her defasında üst düzey bir sürüş keyfi sunuyor. Düz eğimli arka kısmıyla bile Audi Q5 Sportback, rahat bir baş ve diz mesafesi dahil olmak üzere beş kişi için geniş bir alan sağlıyor.

Audi Q5 Sportback'in tasarımı, dinamik ve üstün karizması ile oldukça büyüleyici bir görünüm oluşturuyor. Ayrıca Opsiyonel S line donanım serisi daha da fazla sportif detaylar içeriyor.

Audi Q5 Sportback bir kez daha zamlandı! İşte 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Audi Q5 Sportback için isteğe bağlı OLED'ler, üç boyutlu bir düzende küçük, farklı farklı kontrol edilebilen segmentler halinde ayarlanıyor ve etkileyici sıralamaları sayesinde yeni aydınlatma senaryoları oluşturuyor. Otomobili satın alırken isteğe bağlı olarak üç farklı arka ışık imzası tasarımı içinden seçim yapılabiliyor.  Araç dururken ve arkadan yaklaşan başka bir araç veya yol kullanıcısı 2 metre mesafe içine geldiğinde daha geniş bir görünür alan yaratmak için tüm OLED segmentleri otomatik olarak yanmaya başlıyor.

Peki Audi Q5 Sportback'in teknik özellikleri neler? İşte, Audi Q5 Sportback'in teknik özellikleri ve 24 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön