28 / 04 / 2024

Audi Q8, fiyatları belli oldu! Yeni rakam dudak uçuklattı! 22 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Audi Q8, fiyatları belli oldu! Yeni rakam dudak uçuklattı! 22 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Audi Q8'in Ağustos fiyatları belli oldu! Görenler gözlerine inanamadı! Audi Q8, orijinal Audi quattro'dan ödünç alınan özellikler ve yeni bir tek çerçeve ile etkileyici tasarımıyla öne çıkıyor. Peki, Audi Q8 fiyatları ne kadar? İşte 22 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Audi Q8, dört kapılı lüks bir coupe'nin zarafetini tam boyutlu bir SUV'nin pratik çok yönlülüğüyle birleştirir. Zengin donanıma ve geniş bağlantı ağına sahip  Audi Q8, arazide çalışacak kadar dayanıklı kabul ediliyor. Q8, iş ve oyun için güvenli bir arkadaştır. 

Q8, iş ve oyun için güvenli bir arkadaş. Bu otomobil, orijinal Audi quattro'dan ödünç alınan özellikler ve yeni bir tek çerçeve ile etkileyici tasarımıyla öne çıkıyor. Lüks ve zarif iç mekan, dokunmatik ekranlı kullanım konsepti ve yüksek teknolojili navigasyon: Audi Q8. 

Audi Q8, parlak sekizgen tasarımı ve tek çerçevesi ile Q ailesinin favori modeli olmaya hazırlanıyor. Kaslı ızgara dik durur ve öne çekilen spoyler ve büyük hava menfezleri ile birlikte çevre çevresinde yüksek bir kontur oluşturarak kendinden emin görünümü vurgular. 

Audi Q8 fiyatları belli oldu! Gözlerinize inanamayacaksınız! İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Zarif bir şekilde kıvrılan tavan çizgisi, hafif eğimli D sütunlarıyla son bulur ve 22 inç'e kadar tekerlekleri barındıran tekerlek bombelerinin üzerindeki quattro çıkıntılarına dayanır. 

Audi Q8, standart olarak sınıfının en iyisi MMI navigasyon plus bilgi-eğlence sistemini kendi aralığında içerir. Sistem, Audi'yi bir Wi-Fi  erişim noktasına ve LTE Advanced standardına bağlayan bir veri aktarım modülü içerir. 

Audi bağlantılı çevrimiçi hizmetler, rota planlama sürecine tahmine dayalı işlevsellik ekler. Hepsinden iyisi, doğal dil ses kontrolü, Audi Q8'i akıllı bir diyalog ortağı yapar. Bu özellik henüz Türkiye pazarında mevcut değil.

Peki, Audi Q8 fiyatları ne kadar? İşte 22 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön