28 / 06 / 2024

Audi'den Mayıs fırsatları: Sıfır araç alacaklar dikkat! İşte Audi Q3 fiyat listesi! 

Audi'den Mayıs fırsatları: Sıfır araç alacaklar dikkat! İşte Audi Q3 fiyat listesi! 

Şehirli yaşam tarzını yansıtması ve aile SUV'u olmasıyla göz dolduran Audi Q3 fiyatları açıklandı. İşte Audi Q3 fiyat listesi 14 Mayıs 2024...



Audi Q3, şehirli yaşam tarzını yansıtması ve aile SUV'u olmasıyla dikkatleri çekiyor. Omuz çizgisiyle birbirine bağlanan farları ve arka lambaları ile göz dolduran Audi Q3, Advanced ve S line olacak şekilde iki farklı donanım seçeneğiyle sunuluyor. 

Audi Q3'ün koltukları istenildiği gibi ayarlanabiliyor. Elektrikli koltukların arkalıkları katlandığı aracın bagaj hacmi 1.405 litreye kadar ulaşıyor. 

Araçta, Audi drive select dinamik yol tutuş sistemi ile sürüş durumuna, yol durumuna ve sürücünün ihtiyaçlarına bağlı şekilde kullanışlıdan verimliye ve sportife kadar giden profiller arasından seçim yapılabiliyor. 

Audi den Mayıs fırsatları: Sıfır araç alacaklar dikkat! İşte Audi Q3 fiyat listesi! 

Audi Q3'te teğe bağlı uyarlanabilir hız sabitleyici, standart olarak 10,25 inç dijital gösterge paneli, 18 ila 19 inç arasında değişen jant seçenekleri bulunuyor. 

Audi Q3, 110 kW'lık TFSI motor seçeneğine sahip. Bu motorun yakıt tüketimi 6,1 litre ile 5,8 litre arasında değişiyor. 

Audi Q3 Exclusive de aracı ilham verici bir özel yapıma dönüştürme imkanı sunuyor.  Nardo Grisi kişiselleştirilebilir gövde rengine sahip Audi Q3 Exclusive, mat efektli floret gümüşü gövde renginde. Aracın tasarımıyla, çevresel etkilere, aşınma ve yıpranmaya karşı mümkün olduğunca korunması sağlanıyor. Ayrıca, kırmızı renkli dikişlerle iç mekanda da göz kamaştıran Q3 Exclusive, enkli deri ve geniş bir renk yelpazesiyle sürücülerin dikkatlerini çekiyor. 

Peki Audi Q3 Mayıs fiyatları ne kadar? İşte Audi Q3 14 Mayıs fiyat listesi...

Audi den Mayıs fırsatları: Sıfır araç alacaklar dikkat! İşte Audi Q3 fiyat listesi! 

Audi Q3 FİYAT LİSTESİ 14 MAYIS 2024 

Audi'den araç alacak plakasını ZUBİZU'ya kaydeden sürücüler, her Shell V-Power yakıt alımında 4 kat Smart Puan hediye kazanıyor. Ayrıca, trafik sigortası veya kasko sigortasını da anlaşmalı şirket üzerinden yaptıran araç sahipleri, Audi Yetkili Servislerinde tüm bakım ve onarım işlemlerinde geçerli 1.500 lirayı bulan indirim fırsatından yararlanabiliyor. 

Q3 35 Turbo FSI 150 hp Advanced S tronic: 2.932.117 Türk Lirası 

Q3 Sportback 35 Turbo FSI 150 hp S line S tronic: 3.189.265 Türk Lirası 

Ayrıntılı bilgi için: https://www.audi.com.tr/tr/web/tr.html

Fiat Egea Cross Wagon'da çifte fırsat bir arada! Hem 10 bin TL indirim hem de kampanya müjdesi!

Skoda Kampanya Mayıs 2024! 1.539.900 TL olan SUV 1.328.900 TL’ye satışta! Fırsatı kaçırmayın!

Chery'nin Tiggo 7, 8 Pro ve Omoda 5 fiyatlarında indirim fırsatı...


 


Geri Dön