28 / 04 / 2024

Audi’nin elektrikli modeli e-tron’a yeni yıl öncesi 121 bin TL zam! İşte Audi e-tron 26 Aralık 2022 fiyat listesi...

Audi’nin elektrikli modeli e-tron’a yeni yıl öncesi 121 bin TL zam! İşte Audi e-tron 26 Aralık 2022 fiyat listesi...

Alman otomotiv devi Audi’nin 2018 yılından bu yana ürettiği üst orta sınıf elektrikli lüks crossover SUV modeli E-tron'nun Aralık ayı fiyat listesi açıklandı. Aracın fiyatının bu ay da zamlandığı görüldü.. İşte Audi E-tron'nun 26 Aralık 2022 fiyat listesi...



Audi e-tron, 300 kW'a kadar (408 hp) güç üretirken, 440 kilometre²'ye kadar da bir menzil sunuyor. Audi e-tron için hem evde hem de yolda çok çeşitli şarj seçenekleri mevcut.

İster bir hafta sonu gezisine, ister bir tatil için daha uzun bir yolculuğa çıkın, maksimum 440 km²'ye kadar menzili bulunan Audi e-tron, uzun mesafeler için kullanıcılarını zor sokmayacak bir otomobil. Büyük yüksek voltajlı pil ve akıllı bir geri kazanım sistemi ile uzun yolculuklar da tercih edilebilecek bir otomobil. Hem evde hem de yolda çok çeşitli şarj seçenekleri bulunan Audi e-tron, MMI sistemi sayesinde araca özel hizmetler içeriyor. Sürücüye gerekli rota ile en yakın ve en iyi şarj noktalarını gösteriyor.

Cömert baş ve diz mesafesi rahat oturma imkanı sunarken yüksek kaliteli malzemeler araç içindekilere ayrıcalık hissi yaşatıyor. Neredeyse sessiz elektrikli sürüşün imkan verdiği düşük ses seviyesi ise kullanıcıların rahat bir yolculuk yapmasına imkan tanıyor.

Audi e-tron, Audi tasarımının temel biçimsel deyimini gözler önüne seriyor ve onu elektrik çağına eviriyor. Yeni sürüş teknolojisinin stilini belirleyen ayrıntılar arasında kendine özgü eşik alanı, egzoz borularının olmaması ve özel gündüz farı ışık imzası yer alıyor.

Peki Audi e-tron’un teknik özellikleri neler? İşte, Audi e-tron'un teknik özellikleri ve 26 Aralık 2022 fiyat listesi...


 


Geri Dön