29 / 04 / 2024

August Bush 2 milyon dolarlık malikanesine kapandı!

August Bush 2 milyon dolarlık malikanesine kapandı!

Ailenin prensi August Bush, çapkınlıkları ve lüks hayatıyla dikkati çekerken, şirketin el değiştirmesiyle 2 milyon dolarlık malikanesine kapandı...



Ünlü Budweiser bira şirketinin eski CEO"su August Busch"un ABD"nin St. Louis kentindeki malikanesinde, manken Adrienne Martin ölü bulundu, 27 yıl önce bir başka kadının kazada ölmesi, dedesinin intiharı ve amcasının da işlediği cinayet, malikanenin adını lanetliye çıkardı.

BUDWEISER markasıyla ABD"nin en önemli aile şirketi olan Busch grubunun dördüncü kuşak üyesi August Busch"un malikanesi, ABD"nin en çok konuşulan yerlerinden biri oldu. Malikanede geçen hafta cesedi bulunan 27 yaşındaki manken Adrienne Martin"in, August Busch"un sevgilisi olduğu ve aşırı dozda uyuşturucudan öldüğü sanılıyor. Budweiser prensi, 1983"te barda tanıştığı 22 yaşındaki Michele Frederick"in kazada ölümüne yol açmıştı.

Amcası arkadaşını vurdu
Polise haber vermeyen genç Busch, kazadan altı saat sonra malikanede kanlar içinde bulunmuş, aldığı darbeyle hafızasını yitirdiğini belirterek olaydan ceza almadan kurtulmuştu. Budweiser prensinin büyükbabası August Sr, Bush, 1934"te şakağına dayadığı tabancanın tetiğine basarak intihar etmişti. 1976"da da üvey amcası Peter Busch, bir arkadaşını vurup öldürmüş.

2 milyon dolarlık saray yavrusu

Busch ailesi, Budweiser şirketi ile adını duyurdu. Aile şirketin çoğunluğunu 2 yıl önce Belçikalı InBev şirketine 52 milyar dolara sattı. Ailenin prensi August Bush, çapkınlıkları ve lüks hayatıyla dikkati çekerken, şirketin el değiştirmesiyle 2 milyon dolarlık malikanesine kapandı.
Hürriyet


Geri Dön