30 / 04 / 2024

Aura Residence'de hukukçulara yüzde 3 özel indirim!

Aura Residence'de hukukçulara yüzde 3 özel indirim!

Kartal"da tamamlanmak üzere olan adliye sarayı karşısındaki Aura Residence"ta yeni yıl da hukuk alanında çalışanlara özel bir kampanya düzenl eyen Propa İnşaat, hukukçulara özel yüzde 3 indirim yapıyor



Kartal"da tamamlanmak üzere olan adliye sarayı karşısındaki Aura Residence" ta yeni yıl da hukuk alanında çalışanlara özel bir kampanya düzenl eyen Propa İnşaat, hukukçulara özel yüzde 3 indirim yapıyor.
Adliye Sarayı"na yakınlığı ve E-5 üzerindeki merkezi konumu ile kolay bir ulaşım imkanı olan Aura Residence"da donanımlı home-office"ler bulun duğunu belirten Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, projeyi avukatların adliye sarayına yakın büro ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak tasarladıklarını dile getirdi.
Tasarlanan ofisler in 48 ila 72 m etrekare arasında değiştiğini belirten Özçiçek, daha büyük ihtiyaçlar için istenirse ofislerin birleştirilebileceğini söyledi. Bu durumda 425 m etrekareye kadar çıkabildiğine dikkat çeken Özçiçek, œBüyütülebilen ofislerin tümü ofis a ltyapısıyla birlikte sunuluyor dedi.
Hizmete açıldıktan sonra günde 300 bin kişinin giriş çıkış yapması beklenen adliye sarayının bitiş tarihi yaklaştığı için özellikle hukuk alanında çalışanların projey le ilgilendiklerini söyleyen Özçiçek, inşaatın yüzde 55"inin tamamlandığını belirtti. Özçiçek, projenin 2011 sonunda teslim edileceğini açıkla rken iki blokta toplam 195 bölümden daireden oluşan projede fiyatların 180 bin TL"den başla dığını dile getirdi.


Geri Dön