21 / 07 / 2024

Aura Residence'ta 126 bin TL'ye!

Aura Residence'ta 126 bin TL'ye!

Aura Residence'ın yüzde 40'ı satıldı...




Kartal E-5 hattındaki merkezi konumu, muhteşem deniz ve adalar manzarası, yatırım değerinin yüksek olması ve lüks konsepte sahip residence konforu sayesinde gördüğü yoğun ilgi ile yüzde 40’ı satılan AURA’da inşaat da satışlar gibi hızlı ilerliyor. Zemin+16 katlı iki residence bloğundan oluşan projede A bloğun kaba inşaatı tamamlandı, B blok ise hızla yükseliyor. 2011 sonunda teslim edilmesi planlanan AURA’da bu sayede yatırımın geri dönüşü de hızlandırılıyor. Üstelik satışı ve inşası son sürat devam eden AURA’dan ev sahibi olmak da çok kolay. Propa İnşaat, bu proje ile sadece yüzde 1 peşinat ödeyerek, 126 bin TL’den başlayan fiyatlarla residence sahibi olmanın yolunu açıyor.

Propa İnşaat, AURA’da çok cazip fiyat ve ödeme koşulları sunuyor. Seçenekler arasında yüzde 1 peşinat ödemek, peşinatı üçe bölerek yüzde 10 6. ayda, yüzde 10 12. ayda ve yüzde 9 18. ayda ödemek, yüzde 75’e kadar 120 aya varan uygun vadelerle Fortis ve Finansbank’tan kredi seçeneği ve Propa tarafından sunulan özel ödeme kolaylıkları gibi her bütçeye uygun alternatifler mevcut. 

Kartal’ın merkezinde, E-5’e ve Kartal-Kadıköy metro durağına 20 metre yürüme mesafesinde ve TEM bağlantı noktasında konumlanan AURA’nın hem oturmak hem de yatırım yapmak isteyenlere büyük faydalar sağlayacağına dikkat çeken Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, lüks residence ve home office hizmetleri ile ev ve ofis sahiplerinin her türlü ihtiyaçlarının karşılanacağını belirtti. Propa olarak satış sonrası destek birimi kurduklarını ifade eden Özçiçek, 2. el satış ve kiralama hizmetleri de verileceğini söyledi. 

AURA, yaşam kalitesini yükseltecek zengin sosyal donatıları, güvenlik ve kapalı otopark alanları, muhteşem adalar ve deniz manzarası ve tümü güney cepheli daireleriyle ayrıcalıklı bir proje… En önemli özelliklerinden biri de projenin prim potansiyelini de yükselten home-office olarak kullanım imkânı... Home-office sahiplerine ücretsiz toplantı odaları ve ofis hizmetleri sunuluyor. AURA, Kartal’da bu yıl hizmete açılacak olan ve Anadolu yakasının tüm adliyelerini bir araya toplayan Avrupa’nın en büyük Adliye Sarayı’na ise sadece 600 metre mesafede ve bu yönüyle hukukçulardan da yoğun ilgi görüyor.

7/24 güvenlikli olarak residence hizmetlerinin sunulacağı projede, AURA CLUB ismiyle hizmet verecek sosyal donatılar arasında; ebeveyn ve çocuklar için açık yüzme havuzu, fitness spor salonu, sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş ve bisiklet parkuru ile çocuk oyun alanları bulunuyor. Farklı zevklere hitap eden bahçeli ve teraslı dairelerin bulunduğu projede, tüm dairelerin tam kata kadar birleştirme özelliği bulunuyor.

0216 671 19 21 
www.propaaura.com


Geri Dön