29 / 04 / 2024

Autodesk BIM 360, yapı tasarımı ve inşaatta devrim!

Autodesk BIM 360, yapı tasarımı ve inşaatta devrim!

3 boyutlu tasarım, mühendislik ve eğlence yazılımlarında dünya lideri Autodesk, yeni bulut hizmeti Autodesk BIM 360 ile yapı ve inşaat altyapısı projelerine her yerden ve her zaman erişim olanağı sunuyor



Autodesk BIM 360; tasarım hazırlama, fikirleri görselleştirme, simülasyon yapma ve çalışmaları paylaşma yöntemlerinde büyük değişim yaratıyor. Bu yeni  hizmet, kullanıcılarına bulutun sahip olduğu büyük bilişim gücünden yararlanma olanağı veriyor.


Yapı tasarımı, inşaat ve inşaat altyapısı sektörlerindeki teknoloji lideri Autodesk, Gelecek Nesil Yapı Bilgisi Modelleme (BIM) ürünü Autodesk BIM 360'ı tanıttı. Autodesk BIM 360, BIM projesinin yaşam döngüsü içinde, proje bilgilerine her zaman ve her yerden erişim olanağı sağlayacak bir dizi bulut hizmeti içeriyor. Autodesk BIM 360; tasarım, inşaat ve operasyonlar için aralarında Autodesk Building Design Suite ve Autodesk Infrastructure Design Suite ürünlerinin de bulunduğu BIM çözümleri ile birlikte çalışıyor.  


Autodesk BIM 360’ın model koordinasyonunu ve akıllı nesne verisi değişimini destekleyen, çeşitli disiplinlerin işbirliğini sağlayan yeni bulut tabanlı hizmetleri;  yapı ve inşaat altyapısı verilerinin yönetiminde önemli bir dönüşüm sağlıyor.  Autodesk Bilgi Modelleme Ürünleri Kıdemli Başkan Yardımcısı Amar Hanspal "Bulut bağlantılı iş akışları tüm dünyadaki müşterilerimize kendi kurumlarındaki meslekdaşları, iş ortakları, müşteriler ve hissedarlar ile daha iyi bir şekilde çalışma olanağı sunuyor. BIM'in gelecek nesli olan Autodesk BIM 360, yapı ve altyapı sahiplerinin, tasarımcılarının, mühendislerinin ve yüklenicilerin proje bilgilerini oluşturma, paylaşma ve kullanma yöntemlerinde devrim yaratacak." dedi.

 

Autodesk BIM 360, coğrafi olarak birbirinden ayrı ekipler halinde işbirliği yapan inşaat mühendislerine, taşımacılık ve şehir planlama uzmanlarına tasarım konseptlerini keşfetme, teklifleri oluşturma, gözden geçirme ve fizibilite değerlendirmelerini yürütme çalışmalarında bulut tabanlı yeni hizmetler sunuyor.   


Autodesk BIM 360 hakkında detaylı bilgi almak için www.autodesk.com/bim360 adresini ziyaret edebilirsiniz. 


Autodesk


Autodesk, Inc. 3 boyutlu tasarım, mühendislik ve eğlence yazılımları alanında lider bir kuruluştur. İmalat, mimarlık, inşaat, yapı endüstrileri ve içlerinde Akademi Ödüllerinde En İyi Görsel Efekt ödülünü kazananlar da bulunan medya ve eğlence endüstrisi; fikirlerini tasarlamak, görselleştirmek ve simüle etmek için Autodesk yazılımını kullanmaktadır. Autodesk, AutoCAD yazılımını 1982 yılında piyasaya sürdüğünden bu yana, dünya piyasaları için en son teknoloji yazılım ürünlerinden oluşan en geniş portföyü geliştirmeye devam etmektedir. Ek bilgi için, http://turkey.autodesk.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Geri Dön