30 / 04 / 2024

Autopia, dünya projesi olma yolunda ilerliyor!

Autopia, dünya projesi olma yolunda ilerliyor!

œTürkiye"nin ve Avrupa"nın 2010 Yılındaki En İyi Mimari Projesi ödülleriyle Türkiye"de olduğu kadar yurtdışında da adından yoğun bir şekilde ses getiren Autopia, bir dünya projesi yolunda...



 Türkiye"nin ilk, Avrupa"nın en büyük otomobil alışveriş merkezi olma özelliği ve Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri"nde aldığı œTürkiye"nin ve Avrupa"nın 2010 Yılındaki En İyi Mimari Projesi ödülleriyle Türkiye"de olduğu kadar yurtdışında da adından yoğun bir şekilde ses getiren Autopia, bir dünya projesi yolunda.

Keleşoğlu İnşaat - Gül İnşaat ortaklığıyla yapımı devam eden ve global gayrimenkul dünyasının 2010 yılında odak noktası haline gelen Autopia, projenin dünya üzerinde benzersiz oluşu ve uluslararası platformda kazanmış olduğu ödüllerle şimdi de Autopia markası adı altında yurtdışına açılıyor.

İnşaat, Emlak ve Gayrimenkul sektörlerine getirdiği farklı bakış açısı, yatırım trendlerine getirdiği yeni soluk ile Autopia projesi çin, Rusya ve İran merkezli dev firmalar ile yurtdışında yeni Autopia"lar inşa etmek için el sıkışmak üzere.

çin, Rusya ve İran"da yapılması planlanan Autopia projeleri için franchising anlaşmalarını tamamlamak üzere olan Keleşoğlu İnşaat - Gül İnşaat ortaklığı, inşaat ve AVM işletmeciliği konusunda sahip oldukları engin tecrübe ve dünya çapında kendini ispatlamış olan benzersiz Autopia projesini, Dünya"nın farklı bölgelerine taşımaya hazırlanıyor.
www.autopia.com.tr


Geri Dön