29 / 04 / 2024

Autopia Projesi'nde metrekaresi 3 bin dolara! Hayalinizdeki otomobil dünyası!

Autopia Projesi'nde metrekaresi 3 bin dolara! Hayalinizdeki otomobil dünyası!

2011 yılının Aralık ayında hizmete girecek olan Autopia 'da 288 showroom, 61 cafe ve restaurant, 51 ofis, 6 banka ile 2 bin 500 aralık otopark yer alıyor. İstenildiğinde satın alınan istenirse kiralanan alanların metrekaresi 3 bin dolar olarak belirlendi



Keleşoğlu İnşaat ve Gül İnşaat sahip oldukları 30 yıllık sektör deneyimi ve başarılı projelere imza atma geleneğini, Avrupa 'nın en büyük otomobil alışveriş merkezi olan Autopia ile devam ettiriyor. 365 gün süren bir otomobil fuarı olarak tasarlanan toplam 150 milyon dolarlık bir yatırımla, 117.000 metrekare satılabilinir ve kiralanabilinir alana ve 470 adet mağazaya sahip olacak AUTOPIA ile yılda 6 milyon ziyaretçi hedefleniyor.

Türkiye 'nin ilk Avrupa 'nın en büyük otomobil alışveriş merkezi olan Autopia 'da kiralama dönemi başlıyor. Aralık 2011 döneminde kapılarını açmaya hazırlanan ve bugüne kadar yüzde 40 oranında satışların tamamlandığı Autopia 'da, farklı hizmet gruplarına yönelik hazırlanmış olan alanlar için kiralama imkanı artık geçerli.

Autopia içinde yer alan tüm alanlar için kiralama ve satış işlemlerinden otomotiv sektöründe yer alan distribütörler ile sıfır kilometre ve ikinci el araç alım satımı yapan galeriler ile birlikte, Tekne distribütörleri, Yat satışı yapan firmalar, ATV, Motosiklet, Bisiklet ve akla gelen her türlü tekerlekli araç satışı yapan firmalar, Süpermarket zincirleri, Telekomünikasyon şirketleri, Sigorta Acentaları, Turizm şžirketleri ve Fast food katında yer almak isteyen yiyecek – içecek markaları ve zincir kahve markaları faydalanabilecek.

Metrekare fiyatlarının talep edilen alanlar doğrultusunda belirleneceği kiralama sürecine özel belirlenen fiyatlandırmalardan, Autopia 'da kiralama yapmak isteyen tüm marka ve kuruluşlar faydalanabilecek.

2011 yılının Aralık ayında hizmete girecek olan Autopia 'da 288 showroom, 61 cafe ve restaurant, 51 ofis, 6 banka ile 2 bin 500 aralık otopark yer alıyor.Autopia, dünyada bünyesinde test sürüş pisti olan ilk alışveriş merkezidir ayrıca kurulan özel tribün sistemi sayesinde içerisinde arabayla gezilebilen tek alışveriş merkezi olma özelliğine de sahip.   Proje kapsamında alanları 85 metrekare ile 633 metrekare arasında değişen showroomlar, alanları 30 metrekare ile 35 metrekare arasında olan ofisler ve   face food katında bulunan alanları 43 metrekare ile 222 metrekare arasında olan dükkanlar bulunuyor. Metrekare birim fiyatının 3 bin dolar olarak belirlendiği projedeki en düşük fiyat ise 330 bin dolar.

Geleceğin otomobil dünyası AUTOPIA 'da yer alan cafeler, restoranlar, çocuk ve eğlence alanları, sinema, tiyatro salonlarında ziyaretçiler keyifli zaman geçirebilecek.

www.autopia.com.tr

0212 853 33 13


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön