04 / 05 / 2024

Avcılar Katlı Kavşağı hizmete girdi!

Avcılar Katlı Kavşağı hizmete girdi!

Küçükçekmece-Avcılar trafiğini rahatlatacak `Katlı Kavşak´ hizmete girdi. Kavşakla birlikte yan yol trafiği de nefes alacak



İstanbul´da, D-100 Karayolu Küçükçekmece ile Avcılar arasında trafiği rahatlatmak için inşa edilen `Avcılar Katlı Kavşağı´ hizmete girdi.

E-5 trafiğinin yanı sıra yan yol ile yaşanan tıkanıklığın gidermesi beklenen kavşağın hizmete açılmasıyla yan yollarda yaşanan yoğunluk azalacak. Üniversite kavşağı rahatlarken, otomobil kullanıcılarının da  zaman ve yakıt tasarrufu sağlayacağı kaydedildi.

Kavşağın hizmete girmesiyle D-100 Karayolu Küçükçekmece katlı kavşağı ile Avcılar katlı kavşağı arası, kuzey yan yol Avcılar istikametine, güney yan yol ise Küçükçekmece istikametine tek yön olarak hizmet vermeye başladı.

ALTGEÇİT DE HİZMET GİRDİ

Kuzey ve güney yan yol geçişleri, Vatan Hastanesi mevkisinde yapılan araç altgeçidiyle sağlanacak. Yeni uygulamayla Deniz Köşkler mevkiinden D-100´den güney yan yola giriş, Vatan Kavşağı çıkışından sonra güney yan yoldan D-100´e çıkış, İSKİ arıtma tesisleri önünden D-100 güney yan yola giriş, D-100 İGDAŞ önünden kuzey yan yola giriş sağlanarak, ana yol ile yan yol bağlantılarıyla giriş-çıkışlar daha rahat işleyecek.
Star


Geri Dön