16 / 05 / 2024

Avcılar'a modern yolcu aktarma terminali!

Avcılar'a modern yolcu aktarma terminali!

Çelik konstrüksiyon olarak tasarlanan ve 1.070 m² kapalı alana sahip olan modern yolcu aktarma istasyonu 2 kattan oluşuyor. Alt katında 14 adet yazıhane ve kafeterya, üst katında ise dinlenme salonu, toplantı salonu ve ofisler bulunuyor.




Avcılar Belediyesi ilçenin büyük ihtiyacı olan şehirlerarası yolcu aktarma istasyonu (otobüs ara terminali) çalışmasını tamamlayarak esnafın beğenisine ve vatandaşların hizmetine sundu.


Cihangir Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi üzerinde yapılan aktarma istasyonu (otobüs ara terminali) öncelikle Avcılar’a girişte en büyük yoğunluğun yaşandığı Namık Kemal Caddesi ve Fırın Sokak’ın trafik yükünü hafifletecek.  Çelik konstrüksiyon olarak tasarlanan ve 1.070 m² kapalı alana sahip olan modern yolcu aktarma istasyonu 2 kattan oluşuyor. Alt katında 14 adet yazıhane ve kafeterya,  üst katında ise dinlenme salonu, toplantı salonu ve ofisler bulunuyor. Yolcu otobüsleri Avcılar Yolcu Aktarma İstasyonu’nun geniş açık alanı sayesinde çok rahat bir şekilde park ve yolcu indirme bindirme imkânı bulacaklar. 


Avcılar Yolcu Aktarma Terminalinde incelemelerde bulunan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan TOPRAK BENLİ burada yaptığı açıklamada;  “Avcılar Belediyesi olarak, ilçenin girişinde bulunan yolcu aktarma alanlarının buradan taşınması gerekliliği nedeniyle biz bu terminalimizi yaptık. 


Gördüğünüz gibi muhteşem bir yerde son derece modern bir binada Avcılar’ın şehirlerarası otobüs işletmelerine vereceğimiz bürolarla ve çok geniş açık alanıyla trafiği olumsuz yönde etkilemeyen, çok rahat bir şekilde park edecekleri, yolcularını indirip bindirebilecekleri bir alana sahip olduk. Avcılar esnafımızın beğenisine ve vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Esnaflarımızın en kısa zamanda buraya ilgi göstereceklerine ve gönülleriyle buraya taşınacaklarına inanıyoruz” dedi.  



Avcılar Belediyesi


Geri Dön