18 / 05 / 2024

Metro Selimpaşa tesisi yolcu aktarma merkezi faaliyete geçti!

Metro Selimpaşa tesisi yolcu aktarma merkezi faaliyete geçti!

Metro Turizm, Trakya Bölgesi’ne ve Bulgaristan ile Yunanistan’a daha çabuk ulaşımı sağlamak amacıyla Samandıra, Dudullu, Alibeyköy’den sonra 4. tesisi olan “Selimpaşa Tesisi Yolcu Aktarma Merkezi”ni faaliyete geçirdi.



Yılda 22 milyon yolcu taşıyarak en çok tercih edilen ulaşım markası olan Metro Turizm, Trakya Bölgesi’ne ve Bulgaristan ile Yunanistan’a daha çabuk ulaşımı sağlamak amacıyla Samandıra, Dudullu, Alibeyköy’den sonra 4. tesisi olan “Selimpaşa Tesisi Yolcu Aktarma Merkezi”ni faaliyete geçirdi.


Metro Turizm, müşteri memnuniyeti için çalışmalarını sürdürüyor. Bin 350 araçlık filosu ile Türkiye’de 76 ilde 900 acenteyle kara yolu yolcu taşımacılığını gerçekleştiren Metro Turizm, yolcularına ulaşımda rahatlık sağlamak adına Selimpaşa Tesisi Yolcu Aktarma Merkezi’ni hayata geçirdi.  


İstanbul'un Batı yakasında oturan yolcular, daha batıya gitmek için, ters istikametteki otogara gelmekten kurtularak, hem zamandan kazanacak, hem de yorulmayacaklar. Örneğin, Avcılar, Beylikdüzü, Silivri, Çatalca, Mimarsinan, Esenyurt vb. ikamet eden yolcular Trakya Bölgesi’ne ve Balkan Ülkeleri’ne gerçekleştirecekleri seyahatlerde en az bir saat zaman kazanmış olacaklar.



SELİMPAŞA TRAKYA'NIN SAMANDIRA’SI OLACAK


Törene katılan Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk, yapılan yeni yatırımlar ile Metro Turizm’in bir otobüs markasından öteye gittiğini vurgulayarak, yeni açılan tesis hakkında “Anadolu Yakası'nda bulunan Samandıra Tesis’imiz gibi  Selimpaşa Tesis’inin de Trakya'nın Samandıra’sı olacağına inanıyorum.” diyerek sözlerine devam etti.

    

Hizmet kalitesini artırmak, taşıma sistemlerinin entegrasyonuna öncülük etmek ve ürün çeşitliliğini artırmak için sürekli ve yenilikçi yatırımlara imza attıklarını belirten Öztürk: 

“  Yıllardır tüm yatırımlarımızı sektörün lider markası olmanın getirdiği sorumluluk duygusuyla yapıyoruz. İşte bugün de kaliteye kalite katmak için yeni bir tesis ile karşınızda olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca yolcularımıza geçen yıl 1300 otobüs ile hizmet verirken bu yıl 1500 otobüs ile hizmet vermeyi hedefliyoruz ” dedi. 


HEDEF 24 MİLYON YOLCU 


Açılış Töreninde konuşan Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız ise, 2014 yılında belirlenen 24 milyon yolcu hedefine ulaşmak için gerek yatırımlara gerekse organizasyon yapılandırılmasını  hız kesmeden sürdürdüklerini belirterek; “ Bu yıl Metro ailesi için kalite yılıdır. Her adımımızda müşteri memnuniyeti odaklı hizmet için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 



Selimpaşa Yolcu Aktarma Merkezi’ne Metro Turizm acentelerinin bulunduğu Avcılar, Parseller, Firuzköy ,Tabela, Beylikdüzü, Esenyurt Merkez, Kıraç, Esenyurt SSK,Gürpınar,Tepecik, Mimarsinan, B.Çekmece, B.Çekmece E5, Silivri ve Çatalca’dan gerçekleştirilen servislerle ulaşılabiliyorlar. 


Selimpaşa aktarma merkezinin sağladığı olanaklar arasında; İstanbul'dan Trakya bölgesine (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale üzerinden örneğin; İzmir'den İstanbul'a gelen otobüsler ) ve İstanbul'dan Yunanistan, Bulgaristan'a seyahat eden yolcular bu tesisi kullanarak ulaşımdaki rahatlığın keyfini çıkaracaklar.




Geri Dön