27 / 07 / 2024

Metro Selimpaşa tesisi yolcu aktarma merkezi

Metro Selimpaşa tesisi yolcu aktarma merkezi

Metro Turizm, Trakya Bölgesi’ne ve Bulgaristan ile Yunanistan’a daha çabuk ulaşımı sağlamak amacıyla Samandıra, Dudullu, Alibeyköy’den sonra 4. tesisi olan “Selimpaşa Tesisi Yolcu Aktarma Merkezi”ni faaliyete geçirdi.

Ataköy-İkitelli metrosu nerelerden geçecek? Ataköy-İkitelli metro durak isimleri...

Ataköy-İkitelli Metro Hattı bugün açıldı.  İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler'de düzenlenen 'Ataköy-İkitelli Metro Hattı' açılış törenine katıldı. Peki Ataköy-İkitelli metro nerelerden geçecek? Durak isimleri neler? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın 9'uncu ve son istasyonu olan Gayrettepe istasyonunun çok yakında açılacağının müjdesini verdi. 

Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro istasyonu açılıyor...

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın, İstanbul Havalimanı-Kağıthane kısmının geçen sene hizmete alındığını açıklayan Uraloğlu, bu senenin ilk çeyreğinde Kağıthane-Gayrettepe kısmını da hizmete açmayı planladıklarını kaydetti. İşte ayrıntılar...

Ataköy-İkitelli metro hattı açılış için gün sayıyor! Vatandaşlar hangi metroları bekliyor?

Ataköy-İkitelli metro hattının tüm istasyonları tamamlanma aşamasına geldi. Merakla beklenen metro hattı açılış için gün sayıyor...

Silivri Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Silivri ilçesi, Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı TEM Otoyolu Güneyi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bigados Villaları 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Ertemel Group tarafından Silivri Selimpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Bigados Villaları'nda satışlar devam ediyor. Bigados Villaları'nın teslimleri 4 ay sonra yapılması planlanıyor. Son fırsat villaları kaçırmayın. İşte Bigados Villaları fiyat listesi 5 Ekim 2023.

Silivri Selimpaşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Silivri ilçesi, Selimpaşa Mahallesi, Selimpaşa Kavşağı ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 30 Kasım 2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Silivri Selimpaşa'daki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Selimpaşa Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 6593 Ada 3 Parsele (Eski 9374 parsel) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı kısa sürede tamamlandıklarını belirterek, hattın hizmete açılmasına sayılı günler kaldığını açıkladı.

Dudullu-Bostancı Metro Hattı açıldı!

Mega kent İstanbul'da yapımı tamamlanan Dudullu-Bostancı Metro Hattı törenle hizmete açıldı....

M10 (Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı) metro hattı açılıyor! Deneme sürüşleri yapılan metronun ücreti ne kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu diğer bir adıyla M10, hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Ekim ayında açılması planlanan metronun ne kadar olacağı ise merak konusu. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Flaş! İstanbul'a yeni metro! Tarih açıklandı!

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'a yapılacak olan yeni metro hattı için tarih açıkladı. Bakan Karaismailoğlu, Kasım ayında metro hattının açılmasının hedeflendiğini söyledi. İşte detaylar...

Metro Selimpaşa tesisi yolcu aktarma merkezi Haberi

Metro Selimpaşa tesisi yolcu aktarma merkezi

Yılda 22 milyon yolcu taşıyarak en çok tercih edilen ulaşım markası olan Metro Turizm, Trakya Bölgesi’ne ve Bulgaristan ile Yunanistan’a daha çabuk ulaşımı sağlamak amacıyla Samandıra, Dudullu, Alibeyköy’den sonra 4. tesisi olan “Selimpaşa Tesisi Yolcu Aktarma Merkezi”ni faaliyete geçirdi.


Metro Turizm, müşteri memnuniyeti için çalışmalarını sürdürüyor. Bin 350 araçlık filosu ile Türkiye’de 76 ilde 900 acenteyle kara yolu yolcu taşımacılığını gerçekleştiren Metro Turizm, yolcularına ulaşımda rahatlık sağlamak adına Selimpaşa Tesisi Yolcu Aktarma Merkezi’ni hayata geçirdi.  


İstanbul'un Batı yakasında oturan yolcular, daha batıya gitmek için, ters istikametteki otogara gelmekten kurtularak, hem zamandan kazanacak, hem de yorulmayacaklar. Örneğin, Avcılar, Beylikdüzü, Silivri, Çatalca, Mimarsinan, Esenyurt vb. ikamet eden yolcular Trakya Bölgesi’ne ve Balkan Ülkeleri’ne gerçekleştirecekleri seyahatlerde en az bir saat zaman kazanmış olacaklar.



SELİMPAŞA...