27 / 04 / 2024

Flaş! İstanbul'a yeni metro! Tarih açıklandı!

Flaş! İstanbul'a yeni metro! Tarih açıklandı!

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'a yapılacak olan yeni metro hattı için tarih açıkladı. Bakan Karaismailoğlu, Kasım ayında metro hattının açılmasının hedeflendiğini söyledi. İşte detaylar...



Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul Havalimanı Metrosu'nda incelemeler yaptı..  Test sürüşü gerçekleştiren Bakan Karaismailoğlu, dünyanın en hızlıları arasına gireceği düşünülen metronun Kasım ayında açılışının yapılmış olmasını planladıklarını müjdeledi.

Bugün sabah saatlerinde Bakan Karaismailoğlu, ekibi ile beraber İstanbul Havalimanı Metrosu'ndaki son durumu yerinde incelemek üzere çalışmaların devam ettiği bölgeye geldi. Metroya binen Karaismailoğlu, test sürüşü yaptı. Sorunsuz geçen sürüşün ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.

"KASIM AYINDA İSTANBUL HAVALİMANI METROSU'NU AÇIYORUZ"

"İstanbul'un metrolarının yüzde 50'sinden fazlasını vatandaşımızla buluşturacağız. Bu yıl içinde üç metro hattımızı daha açmış olacağız" diyerek İstanbullulara müjdeli haberler veren Bakan Karaismailoğlu,  İstanbul Havalimanı metrosunun açılış tarihi olarak da Kasım ayını işaret etti.

 


Geri Dön