28 / 04 / 2024

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.



Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın Çam ve Sakura Şehir Hastanesi İstasyonu'nda incelemeler yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, burada yaptığı açıklamada, söz konusu hattın açılışına günler kaldığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bu projeyi İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını söyledi.

Yaptığı açıklamada İstanbul'u dev bir eser ve muhteşem bir hizmetle daha buluşturacaklarını kaydeden Bakan Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılmasının herkese bir nebze moral olacağını söyledi.

Bakan Adil Karaismailoğlu, "asrın felaketi" şeklinde belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle milletçe çok zor günler ve haftalar geçirdiklerini belirterek, yüreklerini yakan bu olaydan sonra devletin ve Bakanlığın tüm imkanlarını seferber ederek çalışma arkadaşları ile birlikte vatandaşların yanına koştuklarını dile getirdi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Bu zorlu süreçte bir taraftan arama-kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarına omuz verirken, diğer yandan da depremzedelerin yarasını sarmaya ve onların derdine derman olmaya çalıştıklarını kaydeden Bakan Adil Karaismailoğlu, devletin ve milletin birlik olduğunu, örnek bir dayanışmayla hem canları kurtarmak hem de yaraları sarmak amacıyla zamana karşı yarıştıklarını, çalışmaları hala aynı azimle sürdürdüklerini dile getirdi.

Bakan Adil Karaismailoğlu, "Depremin neden olduğu izleri hızla ortadan kaldırıyoruz. Açılan yaraları hızla iyileştireceğiz, çok daha güçlü ve gelişmiş kentler kuracağız. " diye konuştu.


Geri Dön