17 / 06 / 2024

selimpaşa metro turizm

selimpaşa metro turizm

Metro Turizm, Trakya Bölgesi’ne ve Bulgaristan ile Yunanistan’a daha çabuk ulaşımı sağlamak amacıyla Samandıra, Dudullu, Alibeyköy’den sonra 4. tesisi olan “Selimpaşa Tesisi Yolcu Aktarma Merkezi”ni faaliyete geçirdi.

Silivri Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Silivri ilçesi, Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı TEM Otoyolu Güneyi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

TÜİK açıkladı, Turizm geliri 20 milyar doları aştı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)'in yaptığı açıklama doğrultusunda yer alan rakamlara göre turizm geliri Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında 20 milyar doları aştı. İşte TÜİK'in açıkladığı rakamlar...

Çağrankaya Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Çağrankaya Turizm Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahes İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. taarfından kuruldu.

Silivri Selimpaşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Silivri ilçesi, Selimpaşa Mahallesi, Selimpaşa Kavşağı ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 30 Kasım 2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Silivri Selimpaşa'daki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Selimpaşa Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 6593 Ada 3 Parsele (Eski 9374 parsel) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Yatırımcılar dikkat! Turizm cenneti O ilimizde 7 bin 247 metrekare arsa satışa çıkıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir arsa daha satışa sunuluyor. Turizm cenneti İzmir Çeşme'de 7 bin 247 metrekare turizm imarlı arsa mahkemeden satışa çıkarılıyor.

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’nda Fehim Bozoğlan ve Zekeriya Bozoğlan ortaklığında kuruldu.

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Bağcılar'da Seher Arslan ve Semira Şarhan ortaklığında kuruldu.

Silivri Selimpaşa Mahallesi parselasyon planı askıda!

Silivri İlçesi, Selimpaşa Mahallesi, 3613 ve 3617 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi yapıldı!

Kent genelinde metro projelerini hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesini gerçekleştirdi. Metro ihalesi için 7 firmadan teklif geldi. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi bugün!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için bugün ihale gerçekleştiriyor.

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Altın tarafından kuruldu.

Mansur Yavaş'a metro tepkisi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın metro inşası izin vermediği yönündeki açıklamaları üzerine Yavaş'a birçok isim tepki gösterdi. 

selimpaşa metro turizm Haberi

selimpaşa metro turizm

Yılda 22 milyon yolcu taşıyarak en çok tercih edilen ulaşım markası olan Metro Turizm, Trakya Bölgesi’ne ve Bulgaristan ile Yunanistan’a daha çabuk ulaşımı sağlamak amacıyla Samandıra, Dudullu, Alibeyköy’den sonra 4. tesisi olan “Selimpaşa Tesisi Yolcu Aktarma Merkezi”ni faaliyete geçirdi.


Metro Turizm, müşteri memnuniyeti için çalışmalarını sürdürüyor. Bin 350 araçlık filosu ile Türkiye’de 76 ilde 900 acenteyle kara yolu yolcu taşımacılığını gerçekleştiren Metro Turizm, yolcularına ulaşımda rahatlık sağlamak adına Selimpaşa Tesisi Yolcu Aktarma Merkezi’ni hayata geçirdi.  


İstanbul'un Batı yakasında oturan yolcular, daha batıya gitmek için, ters istikametteki otogara gelmekten kurtularak, hem zamandan kazanacak, hem de yorulmayacaklar. Örneğin, Avcılar, Beylikdüzü, Silivri, Çatalca, Mimarsinan, Esenyurt vb. ikamet eden yolcular Trakya Bölgesi’ne ve Balkan Ülkeleri’ne gerçekleştirecekleri seyahatlerde en az bir saat zaman kazanmış olacaklar.



SELİMPAŞA...