29 / 04 / 2024

Avcıoğlu'ndan 'Ev alma kulüp al' önerisi

Avcıoğlu'ndan 'Ev alma kulüp al' önerisi

Avcıoğlu, projede ev satın almaktan çok müşterilere bir kulübe dahil olma ayrıcalığının yaşatılacağını kaydetti



Projede ev sahibi olanlar aidat benzeri kulüp üyeliği karşılıında otel ve kulübün tüm imkanlarından yararlanabilecek. Avcıoğlu, "Bir apart işletmesi ile konutların birlikteliği 24 saat denizde ve karada servis olanağı sunuyor. Evlerin kulllanılmadığı aylarda bakım koruma hizmetleri de hatta kiralanabilmeleri icin de gecerliligini koruyor" diye konuştu. Lüksemburg merkezli City Center Holding bünyesindeki Monarch Court, Türkiye pazarına 2007'de Bodrum'daki projeleriyle girmişti.

Escargo, önünde yüzen bungalovu olan kulüp konsepti yaratacak
İngiltere merkezli emlak şirketi Monarch Court, Bodrum Gündoğan'da ev ve apart otelden oluşan Escargo(t) isimli yeni yatırımında 'Ev alma kulüp al" konseptinden hareketle yeni bir konsept getirdi. 11 ünitelik apart otel, 5 villa, 4 dubleks ve 6 flattan oluşan lüks butik yatırımda her evin önünde kendine özel iskelesinin bulunuyor. Denizden ulaşım için her evin önünde denizden deniz uçağı bağlantısı bulunuyor.

3 MİLYON EUROLUK VİLLA
Yatırımın en ilginç tarafı ise son dönemde Bodrum'da çok moda olan ve bazı kesimlerce de eleştirilen deniz üstünde yüzen özel localara sahip olması. Gökhan Avcıoğlu Mimarlık ve Dara Kırmızıtoprak işbirliği ile yapılan projede evlerin önünde, denizde yüzen 10 adet suit bungalov yatırıma farklı bir boyut getirdi. Mimar Avcıoğlu, bungalovların yatırıma farklı bir boyut kazandıracağını düşündüklerini söyleyerek ev sahipleri ve apart otelde konaklayanların belli ücretler karşılığında bu bungalovlardan yararlanacağını kaydetti. Projede bulunan lüks evler metrekaresi 5 bin eurodan başlayan fiyatlarla satılacak. Projede bulunan lüks villaların satış fiyatının ise 2.5-3 milyon dolar arasında olacağı öğrenildi. Bu arada ev sahipleri için lüks dairelerini kullanmadıkları zamanlarda otel işletmesine vererek kira geliri elde etme imkânı da bulunuyor. 5 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip projedeki villalar 120, 240 ve 360 metrekare büyüklüğündeki iki ve üç katlı villalardan oluşuyor. Projenin apart otel olarak işletilecek bölümünde ise 70 ile 120 metrekare büyüklüklerinde bir veya iki odalı mutfak ve banyonun da yer aldığı toplam 11 ünite bulunuyor.
Sabah


Geri Dön