Kent Haberleri

Avrasya Tüneli'ne büyük zam: Otomobiller için geçiş ücreti 112 TL oldu!

Avrasya Tüneli'ne yüzde 40 zam geldi. Otomobiller için geçiş ücreti 112 TL oldu. Peki minibüs ve motosikletler için geçiş ücreti ne kadar oldu? İşte Avrasya Tüneli geçiş ücretleri 2024...

Avrasya Tüneli'nin geçiş ücretlerine büyük zam geldi. Köprü geçiş ücretlerine gelen zamdan sonra Avrasya Tüneli'ne de zam yapıldı. Otomobiller için geçiş ücreti 112 TL oldu. İşte güncel Avrasya Tüneli geçiş ücreti 2024...

AVRASYA TÜNELİ GEÇİŞ ÜCRETİ NE KADAR OLDU? 2024 AVRASYA TÜNELİ GEÇİŞ ÜCRETİ GÜNCEL!

Odatv'de yer alan habere göre; İstanbul'da Avrupa ve Anadolu yakasını birbirine bağlayan güzergahlardan Avrasya Tüneli'nin geçiş ücretlerine zam geldi. Gelecek zam ve uygulanacak tarifeler duyurulurken zam oranının yüzde 40 olduğu belirtildi. 

**Avrasya Tüneli tek yön geçiş ücretleri gündüz tarifesinde;

 

15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ, FATİH SULTAN MEHMET KÖPRÜSÜ, OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ 2024 GEÇİŞ ÜCRETİ NE KADAR OLDU? İŞTE GÜNCEL KÖPRÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ! 2024 KÖPRÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ!

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine dün zam gelmişti. Milyonlarca araç sahibi köprülerin yeni güncel geçiş ücretlerini araştırmaya başladı. Buna göre; 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi Köprüsü geçiş ücretleri sil baştan güncellendi.

**Köprüler yeni zamlı geçiş ücretleri şu şekilde;

Ünlü ekonomist sordu: Enflasyon hedefi yüzde 38 ise köprü otoyollara neden yüzde 60 zam yapıldı?

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam geldi! 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti!