22 / 05 / 2024

Avrupa Halk Dansları Topluluğu, Optimum Outlet'e konuk oluyor!

Avrupa Halk Dansları Topluluğu, Optimum Outlet'e konuk oluyor!

Rönesans Holding ana sponsorluğunda düzenlenen 1. Uluslararası Ankara Dans Festivaline onur konuğu olarak gelen  Slovakyadan Sabinovcan Müzik ve Dans Grubu ile Estonya Halk Dansları Topluluğu Optimum Outlet AVM'lere konuk olacak



Rönesans Holding ana sponsorluğunda düzenlenen 1. Uluslararası  Ankara  Dans Festivaline onur konuğu olarak gelen  Slovakyadan Sabinovcan Müzik ve Dans Grubu ile Estonya Halk Dansları Topluluğu, Ankaradan sonra İstanbul ve  Adana  Optimum Outlet Alışveriş Merkezlerinde sanat severlerle buluşacak.
 
Adana Optimumda 9 Mayıs, İstanbul Optimumda 11 Mayısta saat 19:00da gerçekleşecek dans gösterileri ücretsiz olarak izlenebilecek.
 
İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, Optimum Outlet te Mutlu Ziyaretçiler  konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri, bütün yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor. 2010 yılını üst üste aldığı ödüllerle kapatacak olan İstanbul Optimum Outlet, ICSC (Uluslarası Alışveriş Merkezleri Birliği)nin Pragda düzenlenen Avrupa Konferansında Avrupanın En İyi Outleti seçilerek Türkiyeden ödüle layık görülen tek AVM olduktan sonra  AMPD  (Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği)  tarafından da Türkiyede Yılın En İyi Outleti seçilerek sektörde 2010 yılına damgasını vurdu.


Geri Dön