07 / 05 / 2024

Avrupa Konutları Atakent 2'liler komşularıyla tanıştı!

Avrupa Konutları Atakent 2'liler komşularıyla tanıştı!

Avrupa Konutları Atakent 2 projesinden evlerini alanlar, komşularla tanışma partisinde bir araya geldi



1.108 konutluk Avrupa Konutları Atakent 2 Projesi planlanan teslim tarihinden 8 ay önce teslim ediliyor. Yaklaşık 140 milyon liralık yatırım yapılan projede 300 milyon lira ciro yakalandı ve TOKİ'ye 110 milyon liralık kaynak sağlandı.

Avrupa Konutları Atakent 2 projesinden evlerini alanlar, komşularla tanışma partisinde bir araya geldi. Atakent 2 projesinin dev rekreasyon alanında, göl kafe ve havuz başında yaklaşık 2.000 katıldığı partide, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve  TOKİ  Başkanı Erdoğan Bayraktar da iştirak etti.

1.108 konutluk Avrupa Konutları Atakent 2 Projesi planlanan teslim tarihinden 8 ay önce teslim ediliyor. 2011 Mart ayında teslim edilmesi planlanmış konutların teslimleri Temmuz ayı itibariyle başlıyor. Yaklaşık 140 milyon liralık yatırım yapılan projede 300 milyon lira ciro yakalandı ve TOKİ'ye 110 milyon liralık kaynak sağlandı. Projeyi hayata geçiren Artaş, Gün-er İnşaat Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya,  82 dönümlük arsada 196 bin metrekarelik inşaat yaptıklarını belirterek, "Projemizden ev alan değerli müşterilerimiz artık komşu oldular. Komşuluk bizim için çok kutsal. Avrupa Konutları olarak müşterimize sadece yeni bir ev değil, yeni bir yaşam tarzı ve iyi komşular da sunabilmeyi çok önemsiyoruz. O yüzden Temmuz ayından itibaren başlayacak komşuluklar öncesi ilk tanışma partisini de biz düzenliyoruz" dedi.

5 yılda 6 bin konut

Avrupa Konutları'nın farklı projelerinde son 5 yılda 6 bine yakın kişiyi ev sahibi yaptıklarını söyleyen Süleyman Çetinsaya şöyle konuştu: "Atakent-1 ve Atakent-2 ile Avrupa Konutları-TEM projelerinden daire alanlar kısa sürede çok ciddi kazançlar da elde etti. Şimdi Avrupa Konutları Atakent-2'yi teslim etmeye başlıyoruz. Bu projeye, başladığında giren müşterilerimiz şu anda yaklaşık yüzde 70 daha değerli bir dairenin sahibi durumundalar.

Bizim projelerimizin tamamında böyle yüksek kazançlar söz konusu. 2005 yılında metrekaresi 1250 TL'den satışa çıkan Atakent -1'de, daire teslimlerinin başladığı 2006 sonunda metrekare fiyatlar 2 bin 530 TL'ye yükselmişti. 2007'de metrekaresi 1600 TL'den satışa çıkan Avrupa Konutları-TEM projesinde de daire teslimlerinin başladığı 2009 sonunda metrekare fiyatları 3 bin 800 TL'ye çıkmıştı.  Atakent -2'yi  geçen yıl Mayıs'ta, metrekaresi 1800 TL'den satışa çıkarmıştık. Burada da büyük bir değer artışı görüyoruz."

5 yıldızlı tatil köyü gibi bir site...

Atakent 2 Komşularla tanışma partisinde bir konuşma yapan ve Avrupa Konutları'nın TOKİ ile birlikte bitirdiği tüm projelerinde, hem TOKİ'nin hem de ev sahibi olan ailelerin memnuniyetlerini dile getiren TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar şöyle konuştu:

"Bu bölge daha önce Halkalı olarak anılır, çok kıymet verilmeyen bir lokasyon olarak görülürdü. TOKİ ve Avrupa Konutları markasının birlikte yaptıkları projelerle, bugün burada gördüğünüz gibi 5 yıldızlı bir tatil köyünü hatırlatan, her türlü konfor ve ayrıcalığın düşünüldüğü, İstanbullulara yakışan yaşam tarzları üretiliyor. Artık bu bölge Atakent olarak anılıyor ve şehrin en gözde mekanlarını bünyesinde barındıran, kaliteli yaşam alanlarının yükseldiği bir semt olarak göz kamaştırıyor. Bu projeyi başarıyla, zamanından önce bitiren konsorsiyuma ve başta Süleyman Çetinsaya'ya teşekkür ediyorum. Sizler de bu projelerden konut satın alarak, TOKİ'nin ülke genelinde yürüttüğü sağlıklı şehirleşme çabasına ve dar gelirli vatandaşların da ev sahibi olmalarına katkı sağlıyorsunuz. Bu bakımdan sizlere de müteşekkiriz."

www.avrupakonutlari.com

0212 444 38 25


Geri Dön