07 / 05 / 2024

Avrupa Konutları Atakent 3 nerede

Avrupa Konutları Atakent 3 nerede

Atakent 3, Artaş İnşaat'ın hayata geçirdiği Avrupa Konutları'nın Atakent'teki üçüncü projesi. Atakent 3, TEM Otoyoluna beş dakika, havalimanı ve E-5 Otoyoluna 10 dakika mesafede... İşte Avrupa Konutları Atakent 3 haritası..



Avrupa Konutları, Atakent 1 ve Atakent 2nin ardından Atakent 3 ile Halkalıda yepyeni bir yaşam merkezi daha oluşturuyor.

TEM Otoyoluna beş dakika, havalimanı ve E-5 Otoyoluna 10 dakika mesafede yer alan Atakent 3, 2 bin 300 konut ve 200 odalı dört yıldızlı oteliyle hem ev sahibi olmak isteyenler hem de yatırımcılar için yeni bir fırsat sunuyor.

MAVİ VE YEŞİL BURADA BULUŞTU

193 bin metrekare toplam arsa alanı üzerine inşa edilen Atakent 3 projesinin 162 bin metrekarelik kısmı peyzaja ayrıldı. Bahçeler, göletler ve şelalerden oluşan site içi peyzajın yanı sıra 43 bin dönümlük bir korunun da yer aldığı Atakent 3, mavi ve yeşilin bütün tonlarını bir araya getiriyor. Açık ve kapalı yüzme havuzlarının yanı sıra, futbol, basketbol, voleybol, tenis sahaları ve fitness center, sauna ve buhar odasından oluşan sosyal tesisler yeni sakinlerini bekliyor.

İŞTE ATAKENT 3 HARİTASI


Geri Dön