03 / 05 / 2024

Avrupa Konutları Atakent 3'te metrekaresi 3 bin 500 lirayı bulacak!

Avrupa Konutları Atakent 3'te metrekaresi 3 bin 500 lirayı bulacak!

Avrupa Konutları İcra Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Avrupa Konutları Atakent 3'te Nisanda metrakare fiyatlarının 3 bin 500 lirayı bulacağını düşünüyoruz. Bu nedenle bekleyeceğiz" dedi



GEÇTİĞİMİZ 14 Ocak’ta satışa çıkan ve kısa sürede hızlı satış rakamlarını yakalayan Avrupa Konutları Atakent 3’te, şu ana kadar 1070 konutun satışı tamamlandı. Atakent 3’ün lansman döneminde metrekaresi 2 bin 500 liradan satışa çıkan konut sayısının 1240 olduğunu söyleyen Avrupa Konutları İcra Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, bu etapta kalan konutların da en fazla 15 günde satışının tamamlanacağını düşündüklerini belirtti.

Toplam 2 bin 240 daireden oluşan Atakent 3’ün diğer etabını satışa sunmak için bir kaç ay ara vereceklerini açıklayan Çetinsaya, şöyle konuştu: “Toplu Konut İdaresi, ikinci etap ekspertizlerini yapacak. Bu nedenle projenin yeni etabının satışa çıkacağı gün belli değil. TOKİ’nin ekspertizlerini beklemek durumundayız. Ayrıca TOKİ’ye taahhüt ettiğimiz rakamı yakalamak için metrekare fiyatlarının biraz daha yükselmesi gerekiyor. Nisan ayını düşünüyoruz. Nisanda metrakare fiyatlarının 3 bin 500 lirayı bulacağını düşünüyoruz. Bu nedenle bekleyeceğiz.”

Kiracılar ev sahibi oluyor
Atakent 3’te metrekare fiyatının 4 bin lirayı bulmasını hedeflediklerini hatırlatan
Çetinsaya, “Projenin ilk satışa çıktığında alanla, son etaptan daire alanlar arasındaki yüzde 50’i kârı yakalamak üzereyiz” dedi. Çetinsaya, Atakent 3’te kirada oturan insanların ev sahibi olmasının kendisini gururlandırdığını da ifade etti.
Hürriyet/Meltem Kara

0212 444 0 380
http://www.avrupakonutlari.com.tr/

http://www.avrupakonutlari.com.tr/atakent3/

 


Geri Dön