29 / 04 / 2024

Avrupa Konutları, Dragon Boat Festivali'nde iddialı!

Avrupa Konutları, Dragon Boat Festivali'nde iddialı!

2010 yılının En İyi Zaman Rekoruyla Dragon Boat şžampiyonu olan Avrupa Konutları, bu sene de iki kürek takımıyla festivalde yarışacak …



2008 yılından bu yana ülkemizde düzenlenen ve en geniş katılımlı sportif etkinlik olan Dragon Boat Festivali, bu yıl da 28 – 29 Mayıs tarihlerinde İstanbulluları Haliç 'te buluşturacak.

Festivale kayıtlar tüm hızıyla devam ederken şu anda 130 takım kaydını tamamladı.

2010 Dragon Boat Festivali şžampiyonu Avrupa Konutları Club House Takımı

2009 'da Federasyon 1.si olan ve 2010 yılında da tüm zamanların en iyi rekorunu kırarak başarılarını şampiyonlukla taçlandıran Avrupa Konutları Club House, bu yıl da iki kürek takımıyla festivalde yerini alacak.

3 yıldır ülkemizde gerçekleştirilen Dragon Boat Festivali ‘nde, 30.000 metrekarelik alanda 10.000 'lerce katılımcı Haliç üzerinde Ejderha Tekneleri ile kurumları adına yarışıyorlar.

7 yıl önce Atakent 'te inşa ettiği Avrupa Konutları Atakent 1 projesiyle başlattığı tatil köyü konforunda konut anlayışıyla bugüne dek; Avrupa Konutları TEM, Ispartakule 1, Ispartakule 2, Atakent 1, Atakent 2, Atakent 3, Bahçeşehir Saklıbahçe Konakları, Avrupa Residence TEM ve Avrupa Konakları Florya ile Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markasıyla bu konsepti tam anlamıyla yaşatmaya devam ediyor.

Avrupa Konutları Club House Takımı

Site sakinlerine huzurlu, keyifli ve konforlu yaşam alanlarının sunulduğu Avrupa Konutları projelerinde, geniş suyolları, göletler ve projelerle adeta özdeşleşmiş göl kafeler yer alıyor.

Geniş sosyal yaşam alanlarının yanı sıra, tüm Avrupa Konutları projelerinde yer alan, profesyonel ekip eşliğinde hizmet veren Club House spor tesisleriyle de Avrupa Konutları bir adım öne geçiyor.

Dragon Boat Festivali

Geçtiğimiz yıl, tüm zamanların en iyi zaman rekorunu kırarak Dragon Boat Festivali 'nin şampiyonu olan Avrupa Konutları Club House takımının tamamı site sakinlerinden oluşan iki grubu da çok iddialı.

Takım ruhu ve senkron ile gelen başarılarını bu sene de sürdürmeyi hedefleyen Avrupa Konutları Club House, Amsterdam, Hamburg ya da Roma festivallerinden birine katılıp ülkemizi temsil etme şansını elde etmek için sıkı bir çalışmayla festivale hazır.


Geri Dön