05 / 05 / 2024

Avrupa Konutları Ispartakule 1'de yaşam başladı!

Avrupa Konutları Ispartakule 1'de yaşam başladı!

Artaş İnşaat tarafından Avcılar Ispartakule 'de gerçekleştirilen 385 konutluk Avrupa Konutları Ispartakule 1 projesinde 10 Haziran tarihi itibariyle teslimleri başladı



Artaş İnşaat tarafından Avcılar Ispartakule 'de gerçekleştirilen 385 konutluk Avrupa Konutları Ispartakule 1 projesinde 10 Haziran tarihi itibariyle teslimleri başladı. Artaş İnşaat, ayrıca Avrupa Konutları Ispartakule 1'den konut alanlar için 16 Haziran 'da birde tanışma partisi gerçekleştiriyor.
Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen ve satışı tamamlanan 385 konutluk Avrupa Konutları Ispartakule 1 projesinin 10 Haziran tarihi itibariyle teslimleri başladı. Ayrıca Avrupa Konutları Ispartakule 1 ve Ispartakule 2 projelerinden daire alan müşterilerin tanışma partisi 16 Haziran Perşembe günü Ispartakule 1 'in havuz başında yapılacak.
Avrupa Konutları Ispartakule 1, 35 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projenin yüzde 80'i yeşil alana ayrılıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, basket ve tenis sahaları, çocuk oyun alanları, kreş, gölet ve suyollarının yanı sıra 16 ticari ünitesi ile şehir yaşamına ait ne varsa Avrupa Konutları Ispartakule projesinde bir araya getiriliyor.


Geri Dön