02 / 05 / 2024

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat!

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin satışları son buldu. Projede daire fiyatları 800 bin TL'den başlıyor ve ayrıca banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.



Avrupa Konutları Kale projesi Artaş inşaatın imzasıyla yükseliyor. 1+1, 2+1, 3+1,4+1 dairelerin yer aldığı proje de 1+1 dairelerin satışları sona erdi. Proje Cevizlibağ'da yükseliyor.


Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat projesi 10 kat ve 9 bloktan meydana geliyor. 650 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Avrupa Konutları fiyatları 800 bin TL'den başlıyor ve  1 milyon 986 bin TL'ye kadar ulaşıyor.


Ofis, dükkan ve daireleri bir arada buluşturan  Avrupa Konutları Kale   Artaş İnşaat  'ta 599 daire,50 ofis,40 dükkanı içinde barındırıyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 77 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor.


Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat projesinde dairelerin teslimi 18 ay sonra gerçekleşecek. Projede sauna,Türk hamamı, fitness center, açık spor alanlar, buhar odası haricinde 2 adet kapalı yüzme havuzu yer alıyor.


Avrupa Konutları Kale projesinde toplam daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiği takdirde kalan bedel için 120 aya kadar banka kredisiyle vade yapılabiliyor.


Avrupa Konutları Kale nerede?

Avrupa Konutları Kale satış ofisi adresi: Maltepe Mah. Londra Asfaltı Cd. No:32 Cevizlibağ - Zeytinburnu /  İstanbul  


Avrupa Konutları Kale iletişim

Tel: 444 38 25 

Web: www.avrupakonutlarikale.com

Beyza Parlak/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön