07 / 05 / 2024

Avrupa Konutları Kale'nin spor alanları dikkat çekiyor!

Avrupa Konutları Kale'nin spor alanları dikkat çekiyor!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Artaş Grubu, son projesi Avrupa Konutları Kale'yi satışa sundu. İstanbul Topkapı'da konumlandırılan proje, Kale Endüstri Holding'in arsası üzerinde, Artaş Grubu imzasıyla 650 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor...



Artaş Grubu, son projesi Avrupa Konutları Kale'yi satışa sundu. İstanbul Topkapı'da konumlandırılan proje, Kale Endüstri Holding'in arsası üzerinde, Artaş Grubu imzasıyla 650 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. Projenin tanıtım toplantısında konuşan Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "599 daireden oluşan projemizin ön talep döneminde 5 bin 200 talep topladık. Lansman dönemine özel olarak metrekare satış fiyatlarımızı ortalama 7 bin TL olarak belirledik. Projemizde inşa çalışmalarımıza başladık" dedi. Kale Endüstri Holding Başkanı Sedat Özgür ise "Birçok noktada arsa yatırımlarımız bulunuyor. Gayrimenkul sektörüne de bu alanın en iyisiyle ve profesyonel bir isimle girmek istedik. Bu noktada Artaş Grubu'yla yola çıktık. Gayrimenkul yatırımlarımıza devam etmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 


SPOR ALANLARI DİKKAT ÇEKİYOR


'Her Şeyin Başladığı Nokta' sloganıyla lanse edilen proje, 599 daire, 30 mağaza ve 52 ofisten oluşuyor. 37 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan proje, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Dairelerin büyüklükleri 77 ile 210 metrekare arasında değişiyor. Avrupa Konutları Kale'de, fitness merkezi, sauna, buhar odası, Türk hamamı, 2 kapalı yüzme havuz ve açık spor alanları ile bin 350 araçlık otopark bulunuyor.


Tel: 444 38 25 

Web: www.avrupakonutlarikale.com


Özlem Kamer Tercanlı-Takvim Gazetesi


projeye sor



Geri Dön