03 / 05 / 2024

Avrupa Konutları, Squash Turnuvası'na evsahipliği yaptı!

Avrupa Konutları, Squash Turnuvası'na evsahipliği yaptı!

Türkiye'de bir ilk, Avrupa Konutları'nda gerçekleşti. Uluslararası Squash Turnuvası, Avrupa Konutları'nın spor tesisi Club House'da düzenlendi



27 şžubat ve 2 Mart tarihleri arasında Avrupa Konutları 'nın spor tesisi Club House 'da düzenlendi. Turnuvaya, dünya sıralamasında 15. sırada yer alan Omar Mossad da katıldı.

Avrupa Konutları markasıyla “Tatil köyü konforunda konut ” anlayışıyla 6 yılda 6000 'i aşkın konut inşa eden Artaş İnşaat, tüm Avrupa Konutları projelerinde bu konsepti tam anlamıyla yaşatmaya devam ediyor.

Avrupa Konutları 'nın tüm projelerinde profesyonel hizmet veren Club House spor tesisleri, site sakinlerine uzman kadrosuyla hizmet verirken, çeşitli aktivitelerle de komşuluk ilişkilerinin gelişmesine katkı sağlıyor. Bu aktivitelerden biri de Avrupa Konutları komşularının geçtiğimiz yaz katıldığı Dragon Boat şžampiyonasıydı. Avrupa Konutları Club House takımının, birinciliğiyle sonuçlanan Dragon Boat zaferinin ardından, Avrupa Konutları bir ilke daha imza atarak, Türkiye 'de ilk kez Uluslararası Squash Turnuvasının ev sahipliğini üstlendi.

Yurt dışından ve yurt içinden toplamda 150 oyuncunun katıldığı turnuva, Türkiye 'de ilk defa bu boyutta gerçekleştirildi. Uluslararası squash federasyonu PSA 'nın kontrolünde gerçekleştirilen turnuva, dünya sıralamasında yer alan birçok oyuncuya da ev sahipliği yaptı. Avrupa Konutları markası, konut sektöründe alışıldığın dışında organizasyonlara imza atarak benzer birçok projenin önüne geçiyor ve site sakinlerine keyifli bir yaşam sunuyor.

Turnuvanın 1.si Mısır 'lı Omar Mossad, turnuvanın çok faydalı olduğunu, çocukların squash 'ın nasıl oynandığını profesyonellerden gördüğünü dile getirirken, Avusturya 'lı Justin Beard; “bir ülkede bir spor dalının gelişmesi, yerleşmesi uzun zaman alır. Avrupa Konutları turnuvası bu süreç için önemli bir adım ” dedi. Avrupa Konutları 'nın squash kortları dünya standartlarında Avrupa Konutları projelerinde yer alana Club House spor tesislerinin squash kortları, dünya standartlarında ve Türkiye 'nin en iyisi olarak belirtiliyor.

Turnuvanın katılımcılarından Danimarka 'lı Rasmus Nielsen, kortlar mükemmel olarak nitelendirirken Avrupa Konutları ve Club House spor tesisini çok beğendiğini söyledi.

 


Geri Dön