01 / 09 / 2024

Avrupa Konutları TEM'de peşinat ve faiz indi

Avrupa Konutları TEM'de peşinat ve faiz indi

Avrupa konutlarının, Maslak,Levent, Mecidiyeköy'e 10 km, Taksim'e 13 ve Eyüp'e 8 kilometre uzaklıkta yer alması projenin cazip olmasını sağlıyor.



Global krizin en fazla darbe vurduğu sektörlerden olan inşaat sektörü zor dönemleri kampanya ile aşmaya çalışıyor. Kriz öncesinde daha maketler görücüye çıktıktan sonra birkaç günde tüketen konutlara talep olmayınca inşaat şirketleri de bu dönemi bazı düzenlemelerle aşmaya çalışıyor. Bazı şirketler bankaların dışında kredi imkanı sunarken, peşinatı azaltıp vadeyi daha da uzatan projeler görmek de mümkün. İstanbul'un hızlı gelişen bölgelerinden Halkalı'da gerçekleştirilen Avrupa Konutları TEM Projesi, düşen talebi canlandırmak için hem peşinat tutarını indirdi, hem de düşük faiz uygulayacağını açıkladı.

SIFIR FAİZ DE VAR
“Önce otur, sonra öde” kampanyası kapsamında yüzde 30 peşin, kasım ayında taşınma fırsatı ile 2010 ocak ayında ödemeye başlama opsiyonu tanıyan ve  TOKİ  iştiraki Emlak Konut A.Ş. tarafından inşaatı gerçekleştirilen konutlar, 60 aya kadar yüzde 1.27 faiz, 120 aya kadar da yüzde 1.35 faizle müşterilerini ev sahibi yapıyor. Avrupa konutlarında 1+1 daireden, 4+1 daireye kadar çeşitli büyüklükte seçenekler sunuluyor. Proje yetkilileri, yüzde 50 peşinat ile de 2010'da tek ödeme ve ‘0' faiz imkânı da sunduklarını ifade ediyorlar.

İstanbul'a uzak ve şehir içinde!
Yedi adet açık, bir adet kapalı havuzu, spor faaliyet alanları, market, kafeterya gibi siteye hizmet veren üniteleri ile hayatı İstanbul çilesinden uzakta fakat şehir merkezine yakın bir yerde yaşamaya imkan veren Avrupa Konutlarının, 64 ile 165 metrekare arasında olan konutları 165 bin lira ile 429 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunulduğu belirtildi.

YÜZDE 80 YEŞİL ALAN
Avrupa Konutlarının yüzde 80 oranı yeşil ve siteye ait ortak alanda bulunuyor. Tenis kortları ve çok amaçlı spor sahaları, sadece siteye hizmet veren çocuk oyun alanları, kreş ve anaokulunun da bulunduğu konutlarda, her daireye özel otopark imkanı sunuluyor. Konutlarda elektrik kesintilerine karşı jeneratörler devreye giriyor.
Türkiye


Geri Dön