28 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Yamanevler'de 0.99 faiz fırsatı!

Avrupa Konutları Yamanevler'de 0.99 faiz fırsatı!

Artaş inşaat, İstanbul Ümraniye’de hayata geçirdiği Avrupa Konutları Yamanevler projesinde 180 ay vade, 0.99 faiz oranıyla esnek ödeme planları sunuyor...



Hayata geçirdiği projelerle bulunduğu bölgelerdeki değer artışlara önemli katkı veren Artaş İnşaat, Ümraniye’nin merkezine konumlandırdığı Avrupa Konutları Yamanevler projesinde alıcılara uzun vade, düşük faiz oranı fırsatı sunuyor. Konut sahibi olmayı kolaylaştıran kampanyada 180 ay 0.99 vade oranı ve kişiye özel ödeme planlarıyla daire sahibi olunabiliyor. Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yamanevler’i Ümraniye ilçesinin merkezi noktalarından Alemdağ Caddesi’nde Yamanevler metro durağının yanı başında konumlandırıyor.

545 daire

Milliyet'te yer alan habere göre; İnşaatında sona doğru ilerlenen Avrupa Konutları Yamanevler’in ilk etabında toplam 545 daire yer alıyor. Geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede, büyüklükleri 65 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiyor. Ankastre ürünlerin bulunduğu dairelerde akıllı ev sistemi de mevcut tasarım ödüllü satış ofisince sergilenen örnek daireler ziyarete' hazır bulunuyor.

Süs havuzları, oyun parkı içere yemyeşil bir peyzaja sahip park içeren, fitness-cardio salonları ve yüzme havuzu bulunuyor. Donatı alanlarının yanı sıra kapalı otoparkı ve 7/24 güvenliği tam kapsamlı bir hizmeti sunuluyor.

İlk teslimler

Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde AVM’ler, hastaneler üniversiteler ile çevrili, merkezi alanına yakın bir bölgede yükselen Avrupa Konutları Yamanevler, konumu ile beğeni toplayarak tercih ediliyor. Projenin yanı başında yer alan Yamanevler me durağı ulaşımı kolaylaştırırken, 2020’nin ilk çeyreğinde müşterilere erken teslimi planlıyor.
 

Web: https://www.avrupakonutlariyamanevler.com/


Geri Dön